Jeg forstår meg ikke på Høyrefolk….

 

 

Nå har Høyre bestemt seg for å forb tigging. Dette forundrer meg ikke. Høyre har en tradisjon for å forby alt som kan minne besteborgerne på at ikke alle er like heldigstillte som dem. Men fattigdom forsvinner ikke om man forbyr tigging. De som tigger i dag blir like fattige selv om vi ikke ser dem sitte der med pappkruset sitt.  Hadde Høyre vært for tiltak som ville bekjempe fattigdom, nasjonalt og globalt ville jeg være for. Men et forslag mot tigging uten at man har en plan for hvordan de som i dag tigger da skal brødfø seg, er kun et forslag for å fikse på fasaden.

Dette forslaget har kun til hensikt å sikre at besteborgerne kan vandre sorgløse gjennom byen  mens de drikker sin champagne og slippe å bli minnet på at det finnes en annen hverdag enn den med fete lommebøker og bobler i glassene. Når Høyre i samme åndedrag presterer å si at de er for prostitusjon – ja da ser jeg RØDT.

Så det å se fattige mennesker sitte hutrende på fortauet med et pappkrus og et bedende blikk, blir for sterk kost, men å se unge jenter i miniskjørt stå i 20 kuldegrader å selge sex natterstid i de samme gatene, er helt OK?  Dobbelmoral så det holder.

Er holdningen preget av at besteborgerne ikke er ute natterstid men sover tryggt i sine gode varme senger, eller er årsaken at besteborgerne syns det er OK med et knull i horestrøket mens kona sitter hjemme å ser gullrekka på fredagskvelden?

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg