Det er deilig å være norsk…i Danmark

Har hatt noen fine dager på tarifkonferanse i Middelfart i Danmark.  Det var deilig å komme ned til ordentlig vår. Hvitveisen blomstret i skogbrynet, og langt fler enn røykerne tilbragte alle pausene ute i solveggen. Interessant kurs, det må jeg innrømme, selv om jeg var litt kritisk til  denne arrangement formen i utgangspunktet.  Valgkomiteen var og samlet, eller nesten alle da. Og vi fikk unna litt arbeid i forkant av høstens landsmøte.  Men du verden. Det tror jeg kan bli et spennende landsmøte . 

.

Middelfart viste seg å være en liten by ved Lillebælt.  Jeg så ikke stort mer enn konferansesenteret, men allikevel planlegger jeg å ta en tur tilbake snart.  Jeg fant nemlig ut at i Middelfart starter de i mai opp med “Bridge-walking”   Man kan da gå på den gamle broa over Lillebælt  på en gangsti, høyt over togskinnene (selvsagt med hjelm og sikkerhetsutstyr)  Det må være en helt fantastisk opplevelse å vandre høyt over havflaten over Lillebælt. Dette må være midt i blinken for vår familie.  Så nå tror jeg at jeg har ennå en sommeropplevelse å legge inn i kalenderen. 

 

Her ser du reklamebilde til de som arrangerer dette, lånt fra google

Og dette er broen man skal gå på, høyt der oppe.  Turen, med sikkerhets instruksjon er berammet til å ta to timer.  Og slik form for bridgewalking foregår her, i Sydney og ett sted i USA.  Dette må jeg få til.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg