Første julegave kjøpt.

Da er offisielt julegavehandling 2022 i gang. I går  kjøpte jeg årets første julegave.  Litt tidlig vil noen mene. 20. dag jul er først i dag og stua er fremdeles fylt opp av nisser og juletre.  Men nok en gang, det er alltid kjekt med alt som er unnagjort.

Nei, det er ikke en bursdagsgave. Det er gaver det passer best å gi bort i desember eller i den kalde årstiden.  Jeg kommer ikke til å si hva jeg har kjøpt, men det er liksom ikke like gromt å få ski i mai hvis dere skjønner. Så det er helt klart en julegave. Mangler bare papir, bånd og til/fra lapp. Men jeg har 11 måneder på meg til å fikse kunstferdig innpakking. Null stress!

7 kommentarer
  1. Kjempelurt! Jeg kjøpte røde julegardiner på romjulsalg på Kid, på nett. Superfornøyd. Men jeg skal starte med julegaver også. Må bare sjekke hva jeg finner.

  2. Veldig lurt, jeg har sagt at jeg skal starte med julegaveshopping i januar hvert år, men nå har jeg faktisk gjort klar en stor plastkasse hvor jeg kan legge de i. Så nå gjenstår det å få noe oppi kassene da🤞

   Ha en fin dag🤗

  3. Godt med alt som er gjort.
   Håper ikke at du glemmer at du har kjøpt gave når du kommer til desember 2022.
   Det har skjedd meg. 😅😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg