Italiensk suppe

Hvis noen begynner å bli lei suppe-innlegg fra meg, så er det ikke min feil at disse evinnelige ukemeny-bloggene havner på plassen over meg på topplista. Forresten delte jeg en kakeoppskrift i går. Men i dag altså nok en smakfull suppe.

Oppskriften på denne suppa fant jeg i Hytteliv 3/16. Der ble den kalt Ingunns italienske bolognese-suppe. Dette er min versjon av denne. Jeg har gjort noen tilpasninger og endringer. Føler meg mer trygg på det når det gjelder supper enn når det gjelder kaker.

Kutt opp en purre, en løk og 3 fedd hvitløk.
Stek det blankt i 2 ss smør.
Tilsett 3 dl fløte, 1 liter vann, 2 buljongterninger.
La det koke 10-15 minutter.
Tilsett en boks hermetiske tomater og kok opp.
Tilsett 1 dl pastaskruer og en pakke små kjøttboller.
Kok til pastaen blir mør.
Smak til med provencekrydder, chiliflak, salt og pepper.
Server med rømme, revet ost og godt brød.

Enkel og grei middag som det ikke tar så lang tid å lage.  Tykk god suppe som metter.

13 kommentarer

Siste innlegg