Hvis noen begynner å bli lei suppe-innlegg fra meg, så er det ikke min feil at disse evinnelige ukemeny-bloggene havner på plassen over meg på topplista. Forresten delte jeg en kakeoppskrift i går. Men i dag altså nok en smakfull suppe.
Oppskriften på denne suppa fant jeg i Hytteliv 3/16. Der ble den kalt Ingunns italienske bolognese-suppe. Dette er min versjon av denne. Jeg har gjort noen tilpasninger og endringer. Føler meg mer trygg på det når det gjelder supper enn når det gjelder kaker.
Kutt opp en purre, en løk og 3 fedd hvitløk.
Stek det blankt i 2 ss smør.
Tilsett 3 dl fløte, 1 liter vann, 2 buljongterninger.
La det koke 10-15 minutter.
Tilsett en boks hermetiske tomater og kok opp.
Tilsett 1 dl pastaskruer og en pakke små kjøttboller.
Kok til pastaen blir mør.
Smak til med provencekrydder, chiliflak, salt og pepper.
Server med rømme, revet ost og godt brød.
Enkel og grei middag som det ikke tar så lang tid å lage. Tykk god suppe som metter.
Ser godt ut.. Må lære meg flere supper. Det er jo så godt. Og jeg liker supper det er mat i som denne. Man må jo bli noenlunde mett.
Suppe synes jeg er gøy å lage. Og ja, det er mye mat i mange supper. Denne har jo både fløte, pasta, ost og rømme. Slikt metter. Tar du en hvitløksbaguette eller noe slikt ved siden av er det mer en nok mat.
Supper er godt!
Det synes jeg og.
Meksikansk tomatsuppe fra TORO er veldig god! Og med noen rundstykker til = mmmmmm godt ja!
Den er god ja. Vi bruker biffstrimler i den, og revet ost på toppen. Det har jeg servert gjester.
Dette ser da riktig så godt ut. Takk for oppskrift.
Bare hyggelig.
Mmm høres godt ut ja!
Gratulerer med god plassering og nå er du snart i mål vettu! Gøy!!!
Bra plassering. Fornøyd med den.
Grattis med god plassering. Neste gang troner du på toppen😊
Tusen takk!! Vi får se. Er litt opptatt i helga. Blogg blir nedprioritert.