Vi kommer ikke utenom Mette Ask….

Jeg er på 7. plass for tredje dag på rad. Sidevisningene stiger mot himmel, selv om jeg ikke var særlig aktiv her inne i går.  Hadde besøk av Datteren i 10 timer.  Da sitter ikke mor med nesa i mobilen og blogger.

En blogg har passert meg på sin vei nedover og en på sin vei oppover. Og det er bloggeren som klatret oppover på lista i går, Mette Ask, dette innlegget hovedsakelig vil handle om.

Mette Ask kom ikke med noe nytt blogginnlegg i går, så egentlig burde jeg bare oppsummere “intet nytt” og gå videre. Men som dere ser har jeg i stedet funnet frem kanonen.

I går tikket det inn en melding til meg, Mette Ask var “avslørt”.  Hun brukte to brukernavn, to profiler inne på Kvinneguiden.  Den ene profilen, “trude4”  ble brukt til å snakke utrolig pent om Mette Ask og nettbutikken hennes på “tråden” som handler om Mette Ask.  Nå hadde hun visstnok avslørt seg selv fordi hun “glemte” hvilket nick hun var logget inn som….

Jeg forstår at dette er pinlig for Mette, og at det er litt morsomt for oss andre.
Men Mette er ikke den eneste med flere profiler i diverse nettsamfunn.  I innlegget Kan du lese? tidligere denne uka avslørte jeg at “Siri” også var “Tove” og “Anonym”.  Det tok liksom ikke av i kommentarfeltet mitt etter en slik avsløring.  Det var fortsatt puppene mine som ble debattert der.
Så heldig var ikke Mette.

Jeg mottok flere meldinger utover dagen om at trude4 var Mette Ask.  Jeg fikk og beskjed om at denne “trude4” hadde startet en tråd om “Kjerringtanker” inne på kvinneguiden 15. mars, og at det liksom ikke var for å rose meg opp i skyene.
15 mars var dagen etter at jeg publiserte disse to innleggene: Snart overtar jeg tronen……. og Hvorfor fortsetter jeg?  Jeg husker godt den perioden. Mette Ask og Kokkejævel som pepret kommentarfeltet mitt med kommentarer. Mette Ask mer rabiat enn Kokken. Det var litt tøff å være meg, akkurat da. Det ble litt mye liksom, men det roet seg jo, etter hvert.
At Mette Ask alias Trude4 startet en slik tråd på det tidspunktet, ja det passer godt med det inntrykket jeg har dannet meg av Mette.

Fordi om Datteren var her rakk jeg å sjekke statistikken for sidevisninger på bloggen noen ganger i løpet av dagen, og jeg så at tallet holdt seg jevnt høyt. Sluttresultatet ble over 300 flere sidevisninger enn på lørdag. Jeg hadde liksom en følelse av at min suksess på en eller annen måte hang sammen med at Mette Ask hadde avslørt seg selv, selv om jeg ikke helt forsto hvordan.
Jeg tok meg ikke tid til å gå inn på Kvinneguiden. Det er et fora jeg svært sjelden bruker tiden min på.

Ut på kvelden fikk jeg mail fra selveste Mette Ask hvor hun i grunn ber om unnskyldning for at hun har skrevet dritt om meg på bloggen sin og i kommentarfelt.  Hun nevner ikke Kvinneguiden og tråden hun har startet der. Men en unnskyldning er en unnskyldning. Jeg har det ikke med å gå og bære nag til folk i månedsvis.
Jeg har sendt mail til Mette og akseptert beklagelsen.

Da Datter var kjørt hjem og huset var falt til ro tok jeg meg tid til å gå innpå Kvinneguiden og lese tråden som omhandler Mette Ask.
Jeg fikk sjokk!

Er det virkelig voksne mennesker som sitter og skriver alle disse kommentarene?  Side opp og side ned, bare i går må det ha vært over hundre kommentarer.  Jeg ser moderator har vært og moderert , men det som står holder i massevis for meg. Dette er mobben fra skolegården som kaster seg over et offer og tildeler spark på spark til et menneske som allerede ligger nede.

Og dette skal liksom være voksne mennesker, de fleste sikkert godt voksne på min alder, altså 50+. Skaff dere et liv!

Joda, Mette eller Trude4 eller hvem hun nå er deltar og i debatten, prøver å forsvare seg. Kanskje tar hun ikke de rette grepene, skriver det som er mest fornuftig. Men prøv å sett dere inn i hvordan det må ha vært å være Mette akkurat i går.  Det er ikke på slike dager du opptrer mest rasjonelt. Jeg husker hvordan jeg hadde det i mars.

Farsen blir total når en som forsvarer Mette Ask er frekk nok til å si at noen av de som skriver alle disse stygge kommentarene må ha en eller flere diagnoser.
Da roper mobben på moderator. “Hva, noen kommer med hentydninger om at det er noe galt med oss!!!! Hvor er moderator??? Jeg føler meg krenket buhuu!!! Jeg har mine rettigheter. Jeg kan krenke hvem som helst, lire av meg den ene stygge kommentaren etter den andre, men jeg skal ha meg frabedt at folk snakker stygt om meg!”
Fy faan sier jeg, og banner på blogg. Hvor ble det av selvinsikten?

Kan det streife hjernebarken til noen av dere at en slik massiv kritikk som det Mette Ask opplevde i går ikke er sunt for et menneskes psyke?

Ja hun har gjort noe dumt.
Jesus skal ha sagt at den som er uten skyld kan kaste den første steinen. Her haglet det med steiner, men er alle de som kommenterer feilfrie?

Anna Rasmussen og Ida Wulf har ikke kommet med noe nytt.

Mamma på hjul har hatt en fantastisk søndag, levd luksuslivet med bobler i glasset og hjortekjøtt.

Mat fra bunnen har kommet med sin ukesmeny.  I dag skal alle hennes 5.202 følgere ha fiskesuppe til middag. Kanskje skulle vi og ha det? Jeg har rester av den urtebakte torsken jeg hadde til søndagsmiddagen i kjøleskapet. Falt ikke helt i smak hos “ungene” som var her i går. Toro fiskesuppe tilsatt restene fra i går er en mulighet.

Da er det bare Kokkejævel igjen. Han fyller snart 44 år. Noe mer er det ikke å kommentere om den saken.

På lørdag fikk jeg blomster på døra… fra Mamma på hjul I dag fikk jeg hjemmelaget chilisaus i posten fra Vibbedille  Jeg opplever denne bloggverden som varm, omtenksom og fult av folk som bryr seg om hverandre.
La oss vise at vi bryr oss om, og ikke med Mette Ask i dag. Vi trenger ikke sende blomster eller chilisaus, men vi kan jo legge igjen en hyggelig kommentar.

 

 

 

92 kommentarer
  1. Mye greier på blogg og kvinnegruppa eller hva du kaller det. Tror jeg bare har lest noen innlegg en dag en gang! Ikke noe jeg bruker tid på. 🙂 Da ser jeg heller på malingen tørker her hjemme! Litt artig det!

  2. Raust gjort av deg, synes jeg. Ikke alle ville akseptert unnskyldningen, men jeg aner jo heller ikke hva hun har skrevet om deg

  3. Man kan virkelig undre på hva som får voksne mennesker til å skrive som de gjør 🥴🥴🥴.
   Så flott at du tar imot unnskyldningen, det er voksent gjort🥰.
   Ønsker deg en nydelig dag 🌸

    1. Du har ett stort hjerte. Jeg synes og at det blir for mye mobbing på KG. De kaster seg nådeløst over en . Denne gang gikk MA for langt, men så fikk hun også smake giljotinen…..

  4. Selv om eg kunne sagt en del så holdt eg kjeft i går, orker på ingen måte å blande meg (Er lenge siden eg har sagt noe der inne…) men at det var et sirkus? JA! På flere enn en måte kan eg skjønne det, folk ble forbanna og det med rette. MA har løyet over lengre tid og benektet det. At hun har en tråd på KG er jo først og fremst basert på at hun blogger på en måte som kan egge til diskusjon. Det som er ment med Rampelyset er jo at “Folk” skal kunne diskutere det bloggeren selv poster av tekst og bilder – Det fult lovlig, på samme måte som man diskuterer det som står i avisen. Men å sette diagnoser ja det har både Mette og KG brukerene vært flinke til og DET er ikkje bra. Det er vel ofte sånn som skjer i en opphetet diskusjon. Mette har vel rundt 1000 kommentarer (+/-) under falsk profil og har fått sagt mye. Det har blitt stilt mange spørsmål til Trude4 om hun er Mette, og det har blitt benektet. Her er det mye som er galt. Mye har blitt “Bygget” via falsk profil for å høste trafikk til bloggen f.eks som hun igjen tjener penger på. Veldig urent spill, så igjen; Eg skjønner at folk nå er forbanna.

   Eg skjønner selvfølgelig også at dette er tøft for Mette, bare et par sider før hun dummet seg ut skrev hun et ganske sprudlene innlegg om at nå var hun på en god plass på privaten og tålte kritikk og motgang (Hun hadde da nylig laget en “ekte” profil under egent navn) Så driter hun seg ut og ber om at det blir tatt hensyn fordi hun sliter? Ja det svir å bli tatt m buksa nede. Hun burde lagt seg paddeflat og beklaget. I steden for så fortsetter hun å være kjepphøy under Trude4 profilen?? *rister på hodet her gitt* Eg har mer enn en gang selv skrevet at hun er en provoserende blogger som ikkje tar kritikk veldig godt og løfter mobbekortet og kaller alt for hets rimelig kjapt. Hun bør, for egen del ta en lang pause,men først bør hun komme med en unnskyldning uten å legge seg ned som et offer. Ei heller bør hun bruke det som nå har skjedd for å spinne frem det ene innlegget etter det andre om hvor fælt alt har vært, mye av dette er hun selv skyld i.

   Vibbedille

   1. …og kritikken i det siste har jo stort sett gått på vaksinedebatten, at hun gjør sitt for å legitimere det å ikke vaksinere seg, til og med som helsearbeider. Er jo ikke så rart at hun får masse reaksjoner på det, og når hun til og med bruker falsk profil…

    Men, skjønner det sannsynligvis er tøft for henne i går – og sikkert fortsatt i dag. Tungt og pinlig.
    Og, snilt av Kjerringtanker å tenke på henne nå. 🙂

   2. Jeg har alltid sett på MA som en forretningskvinne. Det er klart bråket i går ga oppmerksomhet og publisitet.
    Samtidig var kritikken i går ekstrem massiv. Og en slik massiv kritikk kan knekke selv sterke folk.
    Å skrive en kort mail å godta beklagelsen er problemfritt for meg. Jeg var jo ikke klar over tråden på Kvinneguiden før i går, og de fleste forsvarte meg
    Debatten vi hadde i mars har jeg ikke noe behov for å starte på ny. Jeg har lagt den bak meg

  5. Så bra at du er stor og klok nok til å ta i mot unnskyldningen! Og fint å se at det er flere enn meg som synes det er en stor mobb der inne – uten snev av selvinnsikt. De er rett og slett ganske ondskapsfulle.
   Ha en fin dag ♥️

  6. Skal si du er raus som godtok unnskyldningen til Mette, det står det respekt av. Jeg har sjekket på Kvinneguiden og jeg fatter ikke at godt voksne driver på sånt der inne. Blir rett og slett kvalm. Ønsker deg en fin uke.

  7. Veldig raust gjort av deg 👏🏻😊

   Jeg fikk med hele saken på KG og er en av de der inne som i lang tid har forsvart Mette.

   Det er ikke lenge siden Kokkejævel kommenterte på Mettes blogg at han så hun var på KG (og at det nok ikke var så lurt) og Mette smalt tilbake og var såret av kokken fordi han spredde falske rykter om henne. Hun kunne lett oversett kommentaren hans eller svart noe mer rundhåndet som «ja, uff, jeg klarer ikke la vær å lese der inne». Men hun anklaget han altså for løgn og gikk rett i angrep. Enda han hadde rett (kanskje uten å vite det engang).

   Så mye fordi jeg har fått med meg slike ting, fått med mye av hva «Trude» har skrevet der inne (også at Trude har dratt opp tråden i stille perioder) samtidig som Mette har sagt hun ønsket tråden skulle dø ut… det er så mye nå at jeg begynner å stille spørsmål ved min egen dømmekraft.

   Jeg har tenkt om Mette at hun hadde verdighet, ikke mobbet andre, at hun ble mye misforstått og at antagelsene om at hun var Trude var helt skivebom… så var det heller jeg som tok så feil. Jeg sitter igjen og føler meg grundig lurt. Så selvom jeg absolutt ikke støtter mobbing og ofte har sagt kritikerne til Mette midt i mot og hatt sympati med Mette, så føler jeg nok dessverre at Mette har lagt opp til mye av kritikken selv…

    1. Det er jeg enig i. Den har vært altfor heftig i altfor lang tid!

     Jeg kan godt forstå Mettes behov for å forsvare seg, men måten det ble gjort på er dessverre veldig feil i mine øyne.

  8. Synes også dette var raust av deg.
   Den mobbingen og lynsjestemningen som er i MA tråden på KG, er helt hinsides.
   Skulle tro hun hadde begått drap.
   Voksne mennesker som sitter å bruker store deler av dagen sin på å slenge dritt og mobbe MA, er så absolutt ikke greit og det er ingen unnskyldning selv om hun har deltatt med flere profiler.
   Medmenneskelighet er totalt fraværende. Det sier langt, langt mer om dem enn om henne.

  9. Der sa du det, medmenneskelighet er totalt fraværende der inne. Det er kjempeskummelt at det finnes slike mennesker uten empati, hva får de til å oppføre seg slik? Sitter de der ensomme og bitre over livet, håper virkelig de ikke har noen omsorgsroller for andre mennesker verken i jobb eller privat.

  10. Veldig fint gjort av deg.🙂 Nå er det jo slik, at Mette har gått løs på flere tråder på KG, som omhandler bloggere. Når en opererer med flere nick for å fremheve og forsvare seg selv, ja da er det noe galt.I tillegg reagerer folk på at hun sitter på ett forum dag og natt. Mette vil så gjerne være på topp,men dit kommer hun ikke. Det hjelper ikke å brette ut hele livet. Hun mestrer ikke det å skrive blogg, og i hvertfall ikke noen form for kritikk. Troverdigheten til henne er nok borte. Det lønner seg aldri å ljuge. Fin dag til deg🙂

  11. Hei.

   Jeg ønsker å legge igjen en liten melding før jeg trekker meg helt tilbake.

   Jeg sa unnskyld til kjerringtanker for måten jeg reagerte på da hun skrev om meg på sin blogg. Jeg håndtere det svært dårlig og det sa jeg unnskyld for på mail.

   Jeg dummet meg loddrett ut med at jeg lagde en bruker på kvinneguiden for å forsvare meg selv. Og det jeg skal si nå er ikke noen unnskyld, men en forklaring som kanskje gjør at noen forstår meg litt bedre.

   Jeg har fått massivt kritikk i flere år og i perioder har det vært så mye, hvor mye har vært overdrivelser, løgn og spekulasjoner, at jeg tok det dårlige valget med å være en motvekt til alt det negative og samtidig prøve å få frem at mye der inne ikke er sant. Det føltes godt der og da å kunne forsvare meg selv og jeg tenkte ikke over at det var dårlig gjort mot andre.

   Jeg har ikke ønsket å øke trafikk til meg selv eller mine kanaler, har vært lite aktiv i kanalene mine over lengre tid, så det har ikke vært noe fokus. Jeg har heller ikke gått løs på andre bloggere, men forsvart absolutt alle (utenom kjerringtanker – beklager). Jeg har aldri vært ufin mot noen eller skrevet noe stygt… Men det er selvsagt fremdeles utrolig dårlig gjort av meg å lage denne brukeren, forsvare meg selv og samtidig nekte på at det var meg.

   Jeg skammer meg og jeg forstår at mennesker er sinte.

   Men jeg er ikke så sterk som jeg har prøvd å overbevise meg selv om og jeg har det veldig tungt (selv om det både er fortjent og noe jeg er selv er skyld i).

   Nå sitter jeg å tenker på en som har hatt det tungt og som jeg har vært årsaken til. En sak jeg startet og som ble veldig stor I media. Jeg har fått smake en liten bit av det den personen opplevde og jeg får vondt å tenke på hva jeg påførte en annen, selv om det var rett å reagere. Når jeg sitter her å må jobbe med å finne livsgleden, hvordan hadde da denne personen det…?!

   Igjen, jeg beklager så mye kjerringtanker for at jeg reagerte så sterkt den gang. Ditt blogginnlegg var dråpen i begeret som fikk det til å renne over hos meg og jeg la all den skylden på deg, når det var all den latterliggjøringen jeg hadde fått frem til det punktet som var hovedårsaken.

   Det å se navnet mitt i en oversikt, lese om meg selv på andre blogger og deretter et kommentarfelt hvor kritikken fortsetter er veldig ubehagelig og vondt.

   Tusen takk for at du godtok beklagelsen min på mail, det var virkelig stort av deg og noe som gjorde det litt bedre. Jeg kommer ikke til å blogge mer og har over lengre tid vurdert å slutte da jeg mistet gleden ved det. Så jeg setter pris på om du ikke skriver om meg flere ganger.

   Igjen, jeg beklager til dere alle ❤️

  12. Og en ting til. Tusen takk til dere her i kommentarfeltet som forstår at det har vært mye, og jeg forstår virkelig at dere reagerer på hvordan jeg valgte å forsvare meg selv. Begge brukerene mine der inne er slettet og jeg vil ikke lage nye, men håper av hele mitt hjerte at det roer seg og at tråden dør ut til slutt.

   Unnskyld igjen, til dere alle. Og husk å ta vare på hverandre og seg selv ❤️

   1. Vet du, jeg kan bare ikke se at du har gjort noe galt i den forstand! Ja, litt kleint kan jeg forstå når det kommer for en dag, men for hva det nå enn måtte være verd;
    Mår du føler så veldig på dette her, så kan jeg ikke skjønne annet enn at du faktisk må være et enda bedre menneske enn jeg trodde! For jeg kan iallfall si såpass at dette er peanuts vs. toppsakene på min track record!..
    Vi alle.. – Eller i allfall nesten alle, går på trynet en og annen gang igjennom livet.. For meg, gjør det at du også i det minste er kapabel til en sånn liten face-palm som det her, i allfall! For du har liksom alltid syntes å være sånn uoppnåelig ryddig, gjennomtenkt og ordentlig, så dette gjør deg bare menneskelig, i grunn..
    Jeg håper derfor indelig du vil revurdere beslutningen om å oppgi bloggen, for jeg vil i allfall savne deg og den søte familien din skikkelig hvis this is it.. 🥰🤗

  13. Jeg får vondt av Mette❤️Ikke rart i det hele tatt at hun har gjort som hun har gjort. Hadde kanskje gjort det samme selv..Må være så jævlig og frustrerende lese dritt om seg selv dag ut å dag inn, løgner på løgner og ondskapsfullt dritt..nei, huff..Ikke bra for den psykiske helsa på sikt. Kunne aldri hatt jobben deres😝Tror jeg ville sitti med masse angst..

  14. Jeg er selv vaksinert, siden jeg er i risikosonen. Derfor har jeg bevisst valgt å ikke diskutere vaksine/ikke vaksine på min blogg.

   Derimot har jeg støttet, og kommer alltid til å støtte min gode bloggvenninne Mette. Jeg valgte å gjøre det på min egen blogg, og det står jeg fast med. Jeg får vondt av å se hvordan mange faste brukere på kvinneguiden på tråden om Mette nærmest har halshugget henne, latterliggjort henne, satt ut løgner og rykter om Mette og skrevet usaklig kritikk for den minste lille ting hun har gjort. Huff 😢 Det gjør meg vondt langt inni sjelen når jeg leste mange av kommentarene som ble skrevet om Mette.

   Hadde det vært meg som hadde opplevd noe slikt hadde jeg mest sannsynlig gjort akkurat det samme, og jeg forstår Mette kjempegodt!

   Kvinneguiden som diskusjonsforum er personlig for motbydelig forum med mye mobbing! Jeg har blitt mer og mer overbevist gjennom årene at jeg aldri kommer til å lage meg en bruker der inne!

   Noe så jævlig og måtte lese om seg selv på den måten. Stakkars Mette ❤❤❤

   Du viser at du er et raut menneske!

   Selv hadde jeg en uoverensstemmelse med en annen voksen blogger, men bloggeren og jeg gjorde opp oss i mellom. Vi ba hverandre om unnskyldning som voksne mennesker. Akkurat det faller ikke i god jord hos enkelte, og må trekke fram en gammel konflikt som er ordnet opp i. Vedkommende blogger skriver blogg fremdeles.

   Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke ❤😊

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

  15. Huff ja.
   Noen av trådene der inne er brutale. Man skal ha en sterk rygg for å gå inn der og lese om seg selv.
   Synes det er synd Mette gir opp bloggen, men forståelig.

   1. Syntes hun hadde en bra blogg jeg også. Interessant på veldig mange måter. Håper hun kommer tilbake en dag. Synes også denne bloggen er bra, deilig med litt voksne tanker og oppførsel 👍

  16. Hei, Jeg syns ikke noe om at anonyme brukere på KG deler ut diagnoser til folk de ikke er enige med, ei heller har jeg noen respekt for sladder og spekulering. «Kjerringtanker» beveger seg i et grenseland, hvor det er hårfin balanse mellom spydigheter og sakligheter, derfor kommer jeg aldri til å være fast leser. Det jeg finner mest betenkelig, er at bloggeren er folkevalgt og derved besitter makt over sine medborgere. Dessuten; det å delta i heksejakten på Mette Ask, vitner om lite empati. Dette blogginnlegget burde aldri vært skrevet.

   1. Anbefaler deg virkelig til å lese deg litt opp. Dette er overhodet ingen heksejakt, selv om hovedpersonen fremstår som det største offeret. Dette har vært et spill som har foregått over et år, masse løgner, alt for mange falske profiler….Det er synd,men faktisk helt sant.

    1. Nei Vibbedille, det er ikke sant. Jeg har ikke drevet noe spill, har ikke hatt flere profiler på kvinneguiden enn det dere nå vet og eneste jeg har løyet om er at jeg var der inne å forsvarte meg selv. DU sitter ikke på fasiten av meg. Jeg har heller aldri provosert med vilje, selv om noen tydeligvis blir provosert av meg. Jeg er kanskje ikke mer verdt enn en dritten under skoen i manges øyne. Men jeg har like mye rett til å ha det vondt når ting er vanskelig, slik andre mennesker har. Provoserer det deg at noen viser meg støtte når jeg er langt nede? Det er et par stykker som viser meg støtte i et hav av negativitet, latterliggjøring, kritikk og vonde ord. Og vet du, den lille støtten jeg nå får er det som gir meg muligheten til å fungere noe lunde normalt. Jeg vet at jeg har dummet meg ut, jeg har slettet bloggen og jeg har sagt unnskyld der jeg kan. Så kan du ikke la meg få muligheten til å se litt gode ord? Jeg er borte… Og du vil slippe å se meg noen steder på nettet. Men kan jeg få lov til å få det lille jeg får uten å få slike ting som dette skrevet? Vær så snill…

     1. Slapp av, eg har ikkje sett din vei det siste halvåret, ikkje skrevet et ord om noe, men eg har observert. Eg skjønner du har det vondt, noe annet hadde vært merkelig, MEN: Hvis du ikkje hadde tabbet deg ut i helga, hvor lenge hadde du da fortsatt med disse profilene dine? Du brukte ikkje profilene kun til å forsvare deg selv, det vet du like godt som meg.

      Tenk deg godt om nå; Hvor mange ganger har eg ikkje sagt, og skrevet til deg at du har en bra blogg? Du har mye du kan blogge om uten at du trenger krangle, men du velger gang på gang den enkleste veien til klikk: Å skape “uro”. Det er ikkje bare eg som mener at du provoserer kun for å skape trafikk.

      Selvfølgelig sitter eg ikkje på fasiten av deg, det hadde vært rart? Men eg ser hva eg leser…

      1. Jeg har kun hatt de brukerene for å forsvare meg, jeg trenger ikke å tenke godt etter. Jeg har nesten ikke skrevet blogg på lang tid og kun kommet med innlegg innimellom. Har ikke hatt glede av å blogge på lang tid og kun prøvd å finne tilbake til den gleden. Om du finner meg provoserende, så er det din opplevelse av meg og ikke en sannhet. Har aldri provosert med vilje eller drevet med spill.. Kan du være så snill å legge all ditt sinne og irritasjon mot meg til siden nå som jeg har gitt meg? La meg få muligheten til å klare å reise meg igjen privat og fungere her hjemme? Jeg får lite til ingen støtte i dette nå, og det jeg får er til stor hjelp for meg som menneske. Hvorfor ikke bare bite deg i tunga og la meg få dette lille. Selv om jeg helt sikkert ikke fortjener det. Men jeg har andre rundt meg å ta vare på, så hver så snill og slutt med slike ting nå. Jeg ber deg.

      2. Enig med deg Vibbedille! Mette har selv valgt å leve i offentligheten, hun har delt ting hun vet har skapt debatt, hun valgte selv å være på kg. Kan ikke sitte å klage når man røper seg da. Interessant å se at hun heller ikke deler hvor lenge hun hadde holdt på om hun ikke ble avslørt. Og når trude4 plutselig bytter på å skrive bra og dårlig, er fullvaksinert med familie i spania, men samtidig masse info om Mette så stusser man, og får den skyllebøtta om man spør (jeg er ikke en av de som har deltatt særlig i tråden).

  17. Huff, stakkars mobbere på Kvinneguiden. Tenk å få høre et sannhetens ord, fysj så fælt. Men fra “spøk” til alvor, jeg var den som skrev den kommentaren og jeg mener oppriktig at noen av brukerne umulig kan være helt friske. Tidligere var det en gjeng som satt der inne og diagnotiserte Mette, men når de selv fikk en slik kommentar i retur løp de rett til moderator. Komisk egentlig, for det er slik mange barn oppfører seg. Jeg tror dessverre som deg at dette er mennesker man treffer på butikken, har som naboer eller lignende, og det er faktisk ganske skummelt. Det Mette gjorde var ikke greit det heller, men det brukerne på Kvinneguiden gjorde var så uendelig mye verre.

   1. Det var ikke noe galt med din kommentar, og så vidt jeg så stillte du ikke noen diagnoser. Jeg fremla problematikken for psykologvenninna, og hun stillte opp til flere….

    1. Jeg har faktisk en venninne som er psykolog jeg og, og hun fikk sjokk da hun leste den tråden. Ulike diagnoser ble foreslått fra hennes side, men jeg skal ikke nevne hvilke det var da jeg ikke er noen fagperson innen det feltet. Jeg er uansett sikker på at det må være mye rart blant noen av menneskene der, det er ikke normal oppførsel.

     1. Klart det er mye psykiatri der med alt det hatet. Trenger ikke være psykolog eller psykiater for å se det. Og om de får fritt rundt oss blir jeg redd…

     2. Klart det er mye psykiatri der med alt det hatet. Trenger ikke være psykolog eller psykiater for å se det. Og om de går fritt rundt oss blir jeg redd…

  18. Jeg leste hele innlegget om Mette Ask, her på bloggen, før jeg la inn kommentar. Selvsagt gjorde jeg det. Men, tilbake til innholdet i blogginnlegget: Du hekter deg på en bølge av kritikk, og selv om du prøver å lage innlegget slik at det skal fremstå som objektivt og at du forsvarer Mette, så er det å i det hele tatt skrive et blogginnlegg som dette, i bunn og grunn jakt på oppmerksomhet – på bekostning av Mette. Du bruker hennes ulykke til å skape oppmerksomhet om egen blogg. Det kaller jeg å delta i heksejakten. Mette har selv innrømmet at hun har gjort noe dumt, og det er helt unødvendig å legge sten til byrden, ved å henge henne ut / omtale saken, her på denne bloggen. Igjen vil jeg påpeke at det hviler et ekstra stort ansvar på deg som folkevalgt, og det er direkte smålig å bygge en blogg over det konseptet du har: Henge ut andre bloggere.

   1. Legge sten til byrden? Nå får vel Mette mer omtanke i tråden her enn sten til byrden? Synes det var flott av kjerringtanker å vise omtanke til henne.

    1. Det samme synes jeg. Hun ser at alle ikke er så hatske som de på KG. Der er det helt spesielt ille. Tenk at slike folk kanskje går midt blant oss … Folk flest lever sine liv så godt de kan og har nok med det. Samme med kjwrringtanker ♥️ La Mette få fred tenker jeg. La også den rause Kjerringtanker få fred, som er så godhjerta og raus ♥️

    2. Kjerringtanker, som er politiker, burde vite bedre enn å høste klikk på at Mette dummer seg litt. Det er fint at folk viser omtanke, min kritikk retter seg mot Kjerringtanker som ikke klarte la være å lage dette innlegget, for ved å gjøre det, har hun åpnet for enda mer sladder rundt Mette. Hun kan slette blogginnlegget og vise at hun har empati og forståelse.

     1. Når Kjerringtanker pleier å kommentere andre bloggere, det er liksom litt av settingen med denne bloggen – ville det vært litt rart å ikke kommentere at en av toppbloggerne som det i tillegg har blåst litt rundt i det siste, legger ned bloggen….

   2. Takk for kloke ord, Maria. At en politiker på valg til Stortinget velger å henge ut et navngitt menneske på denne måte er noe man bør merke seg.

   1. Så sant som det er skrevet. De som gjør det er lavmål. Kjeeringtanker som selv ble uthengt ser større på det og det viser storsinn og er respektfullt til de grader ♥️♥️

   2. Sparker?
    Ok, blir man tatt i løgn skal man ikkje kunne “snakke” til vedkomne?
    Hun lyver jo over her også! “Har brukt profilen til å forsvare seg selv?” Den profilen hadde +/- 1000 kommentarer og det var ikkje bare for å forsvare seg selv…Så nei, eg sparker ikkje.

    1. Nei, jeg har også skrevet på andre blogger sine tråder og forsvart de også + andre innlegg utenfor rampelyset.

     1. Du har jo også brukt brukeren på KG for å sparke igang litt aktivitet – du skrev da et innlegg hvor du lurte på om du selv hadde sluttet å blogge….? Det husker jeg i alle fall – sikkert flere eksempler også.
      Så, ikke bare for å forsvare deg, vel.

   1. Ble det ubehagelig her også? Jeg synes ikke du burde legge ut lange forsvarstaler og offerinnlegg i andres kommentarfelt. Du burde stått for det på egen blogg, eller blitt stille, som du skriver du skal være.

   2. Du tror virkelig du er en slags moderator over internett, du. Det er bare du som skal få lov til å skrive hva enn du vil, mens andre skal holde kjeft.

    1. Ok. Det bestemmer du selvsagt selv. Men du gjentar at det var så ubehagelig for deg i mars da kokkejævelen og jeg reagerte på dine blogginnlegg. Så jeg hadde blitt glad om du forstod hvor ubehagelig dette er for meg ettersom jeg har fått mye over lengre tid på kvinneguiden og nå står navnet mitt i din overskrift hvor kritikken får fortsette i ditt blogginnlegg. Jeg har gitt meg som blogger, så jeg hadde iallefall blitt velfig takknemlig om det med meg ble tatt vekk, om ikke mindre så iallefall tatt vekk navnet mitt.

     1. Kjære Mette. Her inne tror jeg at du ikke kan forvente noe slikt. Beklageligvis kan det virke som at innlegget er laget som clickbait, og du er brukt som et middel for klatring oppover listen. Det å nå toppen kan få frem sider ved folk som ikke alltid komplimenterer. Hensyn til det menneskelige settes gjerne til side for å nå et mål. Klikk. Hvor mange klikk gir et slikt tema, det vil bli fokuset i morgen tør sikkert flere lesere kunne registrere. Selv om du føler deg alene, nedfor og kjørt.
      Retorikken her er kald. Er den kynisk? Forgive and forget? Dere hadde skværet opp skriver hun her, men hva skjedde så? Var det nødvendig å henge deg, Mette, ut sånn som dette i eget innlegg, referert en del av historikken, og så noe som skal være medfølende, forståelsesfullt og tilgivende? Jeg vet ikke hva som er greia med innlegget.
      Jeg trodde at politikeren hadde samfunnssaker å promotere nå like før valget, og ikke holde på med gammelt skittentøy om et annet menneske. Jeg undrer.

     2. Mette Du finner ingen ekte omtanke hos kjerringtanker, kun falsk for å se bra ut mens hun samtidig kryper oppover listen på din smerte. Du har beklaget på mail og du har spurt pent om å bli tatt hensyn til når du har det vanskelig. Kjerringtanker bruker deg kun for sin egen del.

   3. Mette Ask, Det er enkelt å forstå at du ønsker å få slettet blogginnlegget kun fordi du angrer på din lange avskjedstale.

    Plutselig er det feil av Kjerringtanker å nevne ditt navn på bloggen, først etter at det kom litt kritikk, og «talen» din ble nevnt på KG.

    Hadde du mislikt å bli nevnt i bloggen, kunne du fint ha skrevet det i din første kommentar her.

    Det kan være lurt å tenke grundig gjennom det man skriver før man poster det. Og når det først er postet; stå for det!

    Kjerringtanker: Flott at du lar innlegget stå!

     1. Men allikevel valgte du å poste en lang kommentar med beklagelse til Kjerringtanker. (Kl. 15.08 i går)

      Nå som du har slettet både Instagram og blogg, håper jeg du kan klare å koble av fra SoMe, å kose deg med din familien din. Det viktigste i livet er tross alt at man er lykkelig. Lykke til!

  19. SEnder en klem til deg jeg. Vet ikke helt hva dette handler om men synes det var et fint og reflektert innlegg:) Skulle gjerne fått en Solsikke – fant en idyll av en butikk i går:) Men tror den er visnet til den kommer frem.

  20. Er det ikke nok nå? Ja, Mette «dret på draget» som vi sier i Bergen. Men jeg synes reaksjonene har gått ut over alle proporsjoner. Skulle tro det var en alvorlig kriminell handling hun hadde begått. Jeg forstår at folk reagerer, at tilliten er brutt, men det jeg ikke forstår er denne latterliggjøringen. Enkelte formerlig godter seg og ser ikke at de nå sparker en som ligger nede.

   Jeg sender en klem til deg, Mette ❤️ Du står han av!

   1. Sender også en klem til Mette! Alt går over. De sterke vonde skamfølelsene vil fade etterhvert. Ingen har dødd! Verden går videre og dette vil glemmes snart. Alt godt! Klem

  21. En god klem til Mette ❤ En rose til kjerringtanker for rausheten ⚘ og en kaktus til vibbedille 🌵Vibbedille fremstår som usympatisk og full av forakt mot en som ligger nede. Skammelig!

     1. Å konfrontere noen som har oppført seg bedritent er ikke å sparke en som ligger nede, at et menneske på 40 år må stå til ansvar for egne dårlige valg og handlinger er heller ikke å sparke en som ligger nede. Mette Ask har i to år operert under falskt flagg på et av norges største nettforum. Hun har flere ganger blitt stilt til vegs om brukeren Trude4 var henne, men det har hun nektet for. Brukeren hun opererte under har over 1000 skrevne innlegg på forumet, og det er ikke bare i egen tråd hun har skrevet. Hun har heller ikke bare brukt Trude4 til å forsvare seg selv og andre bloggere. Hun har skrevet ganske stygge innlegg om andre med-bloggere (bl.a denne bloggeren her), og hver gang tråden om Mette har ligget brakk så har Trude4 kommet inn og løftet opp tråden igjen. Dvs Mette selv som flere ganger liksom ønsket å ikke ha en tråd om seg selv har selv fått tråden opp og i gjenge igjen når tråden var i ferd med å dø ut.,

      At Mette nå inntar en offerrolle synes jeg er patetisk. Da hun ble avslørt (jeg rakk å lese tråden før den ble moderert) så var det ikke snakk om å legge seg flat og beklage. Hun fortsatte å skrive under Trude4-karakteren og var frekk og spydig (jamfør kommentaren «ring psykiatrisk avdeling») Selv nå så fortsetter hun i kommentarfeltet til andre bloggere.

      Og Mette (jeg vet du følger med her inne); synes du virkelig kommentaren din på bloggen til Kokkejævel der du indirekte skriver at forumdeltagere i tråden din på Kvinneguiden bør skytes sånn som du mener at ulver bør skytes? Du som fremstiller deg selv som så snill og godhjerta, som er Norges ærligste blogger; dette du skrev om å skyte mennesker på kg/ulver er faktisk noe av det styggeste jeg har lest. Du skal ikke se bort i fra at det er ei straffbar ytring heller.

      Vibbedille har heller ikke sparket deg mens du har ligget nede, eller skrevet noe stygt til deg. Hun har som meg reagert på løgnene og manipuleringen din, og som meg (som også er en av de som har støttet deg i tråden og støttet deg ellers) er hun nok skuffet og føler seg både lurt og brukt. Vi er faktisk mange som har støttet deg, har du glemt det i din iver etter å innta offerrollen og legge skulda på alle andre? Det at du liksom har blitt kritisert for alt stemmer ikke. Vi er mange som har roset stå-på-viljen din, at du er kjempeflink med DIY-prosjekter, at du gjorde en heftig bra innsats med campingvogna samtidig som du jobbet både natt og dag for å finansiere ferien. Vi har heiet på deg og H, vi har hjulpet deg med tips og råd hvordan du skulle gå frem for å få mannen din hjem for godt. Flere vippset deg t.o.m penger fra egen lomme da du opprettet spleis. Har du null forståelse for dette?

      1. Så du mener at det er greit og riktig å opptre som en slags advokat i forhold til hva som blir skrevet på et nettforum, og i dette tilfelle hvor denne bloggeren, Kjerringtanker, refererer til Kvinneguiden? I verste fall er det et karakterdrap, dette siden ingen av oss vet den hele og fulle sannhet. Man skal opptre varsomt når man omtaler andre personer ved navn. Spekulasjoner gir ingen sannhet, men kun grums til enda mer koking, i dette tilfelle initiert av denne bloggerens jakt på klikk. Det er slik det fremstår.

  22. Hva er dine tanker ang Mette har lagd en drittslenging tråd om deg Kjerrigtanker på kg? Hun sto jo frem at hun var den Trude brukeren, og den har jo både lagd og vært mest aggressiv på tråden om deg? Støtter du hun fortsatt når du ser at hun har vært like jævlig mot deg der inne?

  23. Jeg fatter virkelig ikke intensjonen med denne tråden, men det viser seg at kvinne er kvinne verst. Vil du ha flere lesere, er dette bare clickbait….. eller lever du bare opp til navnet ditt, for du fremstår virkelig som ei kjerring.

   Og Vibbedille, som skal fremstå som så snill og godhjertet viser også sitt sanne jeg i denne tråden. Du skuffer. Virkelig.
   Så lurer jeg på, hvorfor bruker du ikke nicket Vibbedille inne på KG – er du feig?

   1. Siden du spør så kan eg jo fortelle av Vibbedille er et opptatt nick, men, eg er ikkje anonym der inne. Hvis du har følgt med så ligger det innlegg hvor eg skriver hvem eg er fordi eg hadde ikkje behov for å være anonym.

    Hva mener du med mitt sanne jeg? At eg syns det å lyve, lure og jukse er forkastelig?

  24. Nå er jeg helt ærlig-deilig at MA slutter å blogge. Vaksinemotstander og Norges største offer—pity-party is over..

   1. Ehh.. Så om jeg forstår deg riktig her, så er det i dine øyne fordelaktig at de som innehar et annet syn enn deg på dette og hint blir bragt til taushet??
    Dessuten.. At Mette Ask har foretatt et gjennomtenkt valg basert på innhentede faktaopplysninger satt opp i mot HENNES EGEN helsetilstand og generelle livssituasjon, er IKKE på noen måte synonymt med å være vaksinemotstander! Å ta selvstendige avgjørelser, er imidlertid noe som foretas av individer hvis mentale kapasitet befinner seg på et nivå der de evner å se at de valg som ansees for å være det/de politisk korrekte, og/eller er det rette for folk flest for den saks skyld, ikke nødvendigvis er det rette for en selv..
    For å illustrere dette fenomenet på et så nøytralt vis som jeg kan klare, så innebærer dette at det valget jeg selv har foretatt etter å ha foretatt en tilsvarende risikoanalyse som det Mette Ask har gjort, ikke ville vært det samme dersom jeg hadde innehatt en eller annen form for sykdom/tilstand som ville plassert meg i en risikogruppe. Etter alt å dømme, ville jeg mest sannsynlig endt opp på andre siden av gjerdet om det kun dreide seg om den laveste av risikogrupper enn hva som etter nøye overveielser ble vurdert som rett i det jeg befinner meg sånn ca et lysår unna å risikere annet enn en 3-dagers flu som det verst mulige scenario. – Og det må du da alvorlig talt evne å kunne skille fra det å være vaksinemotstander!
    *Djeeze!..*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg