Se hva jeg har shoppa!

Hei fininger!

Å, nå er jeg virkelig gåen i beina. Det tar på å være på shopping.

Men siden jeg regner med at dere nærmest dør av nysgjerrighet for å se hva jeg har kjøpt skal jeg ta dere med på et bildedryss fra dagens shopping. Jeg lover dere, her er det mange godbiter!

Som den interiør- influenseren jeg er er jeg alltid ute etter godbiter til Drømmehuset. Så og i dag.  Jeg har lenge vært på utkikk etter de perfekte frokost tallerkener. Siden jeg ikke liker å ha det alle andre har – jeg mener man skaper ikke trender hvis alle kjøper dekketøyet sitt på Kitchen eller Tilbords. Unnskyld, men jeg har en litt for unik smak til å handle i kjedebutikker. Derfor var første stopp på dagens shopping-runde her:

Ja, jeg vet. Utrolig dårlig gjort å dra til Hen når slekta er med på å arrangere loppemarked inne i min barndoms dal.  Men det kommer en dag i morgen og…..

Hen er jo så trendy!  Du vet hun, han og hen.  Og her, rett gjennom skogen for Drømmehuset ligger Hen.  Et grendehus med et navn så I tiden har sikkert de perfekte frokost tallerkener.

Men, niks. Jeg fant ikke frokost tallerkener som jeg likte. Derimot fant jeg et par søte middagstallerkener.

Et potetfat med lokk.

Jeg fant også Gamle Gubben Grå, men han tok jeg ikke bilde av. Vi tok derimot en kopp kaffe og en vaffel sammen. De hadde ikke kaffe-latte, men svart kaffe kan være godt det og.

Så dro jeg videre på min shopping-runde.

Nei, jeg kjøpte ikke en alpakka, men de var så søte at jeg måtte ha bilde av de.  Mitt neste mål var

Det er første gang Bondens marked er i Hønefoss. Et slikt tiltak må jeg jo støtte opp om i håp om at de kommer tilbake.

To poser med snadder-mat rett fra småskalaprodusenter ble handlet.  Jeg kunne hatt lyst på så mye mer, det var utrolig mye som fristet!  Til oss kjøpte jeg hylkeblomstsaft og kransekakestenger som var så myke og seige at de nesten smeltet på tunga. Og så kjøpte jeg elgkjøttkaker, fløtesaus og hjemmelaget kålstuing som ble levert til Høvdingen. Da har han god søndagsmiddag i morgen.

Etter Bondens marked var jeg en tur på Vinmonopolet. Tok ingen bilder der. Det ville vel blitt oppstandelse hvis jeg begynte å fotografere vilt rundt meg inne på polet i Hønefoss midt i lørdagshandelen.

Siste stopp på handlerunden var Coop-Extra. Heller ikke der ble det noen fotografering. Men jeg kjøpte to liter kefir og to liter H-melk for Høvdingen.

Da var shoppingen ferdig. Neste innlegg vil bli om hvordan denne toppbloggeren tilbragte lørdagskvelden. Party, party, party!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg