Dagens antrekk.

Jeg visste det! Denne dagen måtte komme en gang. Isabell Raad troner på bloggtoppen, og hun har “Dagens antrekk” innlegg. Jeg sukker. Nå trenger jeg hjelp! Jeg roper på Gamle Gubben Grå. “Du må hjelpe meg!”

“Hæ?” Gamle Gubben Grå myser over kaffekoppen der han sitter i silkepysjen som jeg kjøpte i julegave en gang tidlig på 90-tallet.  Ungene “døpte” denne nærsynte, gråhåret figuren “grevlingen” en gang for lenge siden. Jeg forstår hvorfor.

“Jeg trenger noen sånne modell-bilder av meg selv til bloggen.” Nå sperret Gamle Gubben Grå opp øynene og så ut som et stort spørsmålstegn. Det kan muligens ha noe med at jeg brukte ordene “modell” og “meg” i samme setning.

Men han er sporty Gubben, og ikke vond å be når jeg får mine ville ideer. Så da ble det en liten foro-sesjon ute i hagen før frokost.


Jeg har en topp fra Lindex, en bukse fra Kapp All og et par nydelige croccs fra Rusta. Antrekket passer utmerket til å kjøre Yngste Sønn til Botilrud før klokka 06.00 og en kjapp tur innom Kiwi.

Jeg har litt firmaplassering i dette innlegget, men er desverre ikke sponset. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å inngå sponsoravtale.

#Lindex #Kappal #Kiwi

2 kommentarer
    1. Se der ja, der har vi modellen! 👍Skoene passer jo perfekt til møblementet også! Jeg ha også crocs fra Rusta, med og uten hull alt etter været.

    2. Jeg har “crocs” ( les: kopi) fra Europris…. bruker dem til å traske til postkassen, søppeldunken, eller når jeg bedriver enkelt hagearbeid. Samboer til en datter bruker dem når han skal ut og røyke, har jeg sett.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg