Svarene på alt dere lurer på….

Som jeg skrev I innlegget Jeg, en influenser….. tenkte jeg at jeg skulle la meg influere av Martine Halvs sin spørsmålsrunde til å svare på alt dere måtte lure på om Martine – eller Kjerringa. Det må da være hipp som happ hvem av oss som svarer. Toppblogger er toppblogger.

Hvordan har du det?

Når noen stiller det spørsmålet så svarer jeg alltid “Bra!”  Men hvordan har jeg det, egentlig? Helt bra er det vel ikke? Jeg mener, jeg er fremdeles sykemeldt og skal snart over i Arbeidsavklaringspenger.  Det er klart alt ikke bare er fryd og velstand.

I helgen har ryggen vært vond. Og i dag som det er regn ute verker bein og et par andre kroppsdeler. Men jeg er vant med smertene. Har lært meg å leve med dem. De er liksom en del av meg. Så jeg har det vel bra….

Når flytter dere?

Vi har ingen flytteplaner.

Hvor er det dere reiser i første omgang?

Vi har ingen reiseplaner.

Hvordan får du så hvite tenner?

Jeg har ikke hvite tenner.

Har du tatt facelift?

Niks. Jeg har ikke tatt noen ansiktsløftning.  Hvorfor skulle jeg det?

Hva syntes du om at influensere som Isabel Raad har lykkes pga flaks?😊

Jeg tror ikke Isabell Raad, Sophie Elise eller Kokkejævel for dem sagt skyld lykkes på grunn av flaks.  Det ligger hardt arbeid bak.  Skal man opp og frem må det settes av tid. Man må ha teft, og man må forstå hvilke grep som er lure å ta.

Det er mye av det der jeg ikke har forstått  og derfor kun tjener 700 kr I måneden på bloggen.

Hva gjør dere med leiligheten deres når dere flytter?

Har du tungt for det? Vi har ingen planer om å flytte! Vi eier heller ingen leilighet, men bor i en enebolig. Selveste Drømmehuset.

Hvor kjøper du alle de fine vestene dine? 

Nå måtte jeg tenke lenge. Hvordan vet dere at jeg har en fin vest? Jeg har en mørk brun pelsvest som jeg får ros for. Den er kjøpt på Fretex eller muligens et loppemarked. Det er fuskepels, og er egentlig innerforet i en vinterfrakk for herrer…

Synes du noen gang det er flaut å legge ut bilder av kroppen din?

Ja. Jeg er ei gammel dundre på over hundre kilo. Det er ikke bilder av kjerringkroppen som er det dominerende på denne bloggen.

Hvem tjener mest av deg og Gamle Gubben Grå?

Det er nok meg.

Hva skal du gjøre i USA?

Det var da svært så vanskelig noen har det. Tålmodighet kom treng deg på!  Hør godt etter! Nå skal jeg ta det en gang til. Jeg skal ikke flytte. Jeg skal ikke dra noe sted og Jeg skal ikke til USA!

Kan jeg fortsatt få kjøp solbrillene fra GUTS?

Aner ikke!

Er du redd for å bli ensom?

Nei. Jeg trives egentlig godt i eget selskap. Og jeg tror venner og familie vil være der for meg og være en del av livet mitt i fremtiden.

Jeg sitter heller ikke og venter på at andre skal ta kontakt, men tar kontakt selv og er ikke redd for spontant å be folk eller dra på besøk. Ja, jeg har venner som synes det er greit at folk bare dukker opp.

Hvordan klarer du og Gamle Gubben Grå å holde gnisten oppe?

Hm. Gnist og gnist. Det hender vell at forholdet liksom ikke er så flammende…

Vi har vel vokst sammen? Er det ikke det slike gamle ektefeller som oss pleier å si? Vi har hengt sammen siden rundt juletider 1989. 32 år.  Mer enn halve livet.

Så om det ikke gnistrer hele tiden, er det vel noe med tryggheten, samholdet og vanen.

Hvordan får du sminken til å sitte pent en hel dag?

Hehe, jeg sminker meg så sjelden – og nei det holder nok ikke en hel dag de dagene jeg gjør det.

Sånn nå vet dere svarene på alt dere lurer på når det kommer til denne kjerringa her.

 

4 kommentarer

Siste innlegg