Bak skjemaet

Så gikk det ikke helt som planlagt i går, og jeg ligger nå bak skjemaet som jeg satte opp i går, og kjenner at stressmusklene så smått begynner å stramme seg. Heldigvis er jeg så trøtt på grunn av mangel på søvn at hjernen ikke fungerer. Kroppen er derfor fremdeles i hvilemodus, og jeg unner meg litt frokost og en kikk på avisene. (Har alt kjørt Yngste Sønn på skolen og handlet mat og klokka er ikke halv ti ennå….)

Det som skar seg i går var at jeg ble sittende litt for lenge på kontoret å jobbe med lønnsforhandlingene etter at jeg var ferdig med å jobbe i hvitt i går, Dro ikke fra jobben før klokka var 21.30.  Men jeg var i grei modus og fikk gjort en god del som jeg vel strengt tatt hadde tenkt å gjøre i dag og når man er i boblen er det ofte lurt å sitte der og følge trådene mens man er i gang.
Når jeg så kom hjem og fikk spist middag, ble vi bare sittende rundt bordet og skravle. Guttene, Gamle Gubben Grå og jeg. Orket ikke sette meg ned og lage argumenter mot kommunesammenslåing .  Innen vi krøp til køys hadde klokka snirklet seg til 01.30 på forunderlig vis.

Så nå blir det frokost, aviser og fullt fokus på kommunereformen,  Folkemøte klokka 17.00, og så må jeg få skrevet de innleggene til kommunestyret innen 10.30 i morgen..

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg