Viktige mennesker i livet….

Sophie Elise troner på bloggtoppen.
Hun hadde to innlegg i går.  Det ene var en vlogg og hvordan hun sminket seg for 10 år siden. Vlogging er ikke noe for meg, og hvordan jeg sminket meg for 10 år siden, er fort gjort å beskrive. 0 sminke da som nå. Har vel ikke brukt sminke sånn daglig siden slutten av 80 tallet.  Men til fest, hender det jo at jeg glimter til…

Det andre innlegget var et reklameinnlegg (?) om viktige mennesker i livet.  Sophie Elise skriver da om vennegjengen, kjæresten og pappa som alle er med i siste sesong av Sophie Elises verden, altså serien som handler om henne.

Jeg har ingen sponsorer, og ingen TV serie.
Men jeg har mange viktige mennesker i livet mitt.
Nå kunne jeg begynt med name-dropping og ramset opp mennesker innen politikk og helseledelse og det lokale næringsliv som jeg kjenner. Viktige mennesker i viktige roller.  Men for meg er det jo ikke disse menneskene som er viktige for meg.

Nei, det er jo sånne som disse to på bildet.  Gamle Gubben Grå og Eldste sønn, ja og Charlie Chihuahua.
Gamle Gubben Grå har vært min viktigste støttespiller i 30 år. Halve livet, og vel så det.  Vi har delt gleder og sorger, vanskelige tider og ikke fult så vanskelige tider.  Vokst oss sammen. På samme måte som jeg innimellom er dritt lei den vonde ryggen min og det vonde kneet er jeg og innimellom lei Gamle Gubben Grå.  For akkurat som ryggen og beinet ar det ikke alltid Gamle Gubben Grå fungerer slik jeg ønsker. I likhet med ryggen og beinet har han sine feil og mangler.  Men i likhet med ryggen og beinet har jeg ingen planer om å amputere han av den grunn. (Prøve å fikse han så han virker mer slik jeg ønsker derimot….)

Eldste Sønn er og en fin fyr som betyr utrolig mye for meg.
Ikke bare fordi han er utrolig snill, kommer hjem her på fredagskvelden og disker opp spennende tacomiddag med nye smaker og flasker med dødninghode på som du kan lese om her. Men fordi han er en kunnskapsrik fyr som vet de utroligste ting om saker jeg kanskje ikke er så interessert i, men som noen ganger kan være kjekt å finne ut av. Et vandrende leksikon. Og så kan ingen le så godt som den snille fyren når han ser noe han synes er gøy..

Yngste Sønn er og en flott fyr som er en av de viktige menneskene i livet mitt.  Han ligger på solseng nummer tre, mellom den tomme solsenga til Datteren og Svoger.
Yngste Sønn er en hendig handy-man, perfeksjonist til tusen.  Han er og en friluftsfyr, men da litt mer actionprega friluft enn å labbe rundt med en sliten Mamma og en overvektig chihuahua.  Han er og litt av en tenker, og han og jeg kan ofte bli sittende ut i de små timer og filosofere over livets små og store problemstillinger.  Jeg elsker de stundene.  Er utrolig stolt av den fine unge mannen.

Datteren er og en av de viktige menneskene i livet mitt.  Den glade, flotte unge damen som jeg elsker å dra på shopping med.
Elsker også å kaffelere eller ha endeløse telefonsamtaler med denne flotte unge kvinnen som har så mye bein i nesa og er ei så stå-på jente at man nesten blir stum av beundring.  Hun jobber hardt og mye, alt for mye.  Men er nesten alltid en virvelvind av energi-

Vi har et forferdelig godt mor-datter forhold, noe jeg setter utrolig stor pris på.

Neste helg har hun fødselsdag.  Jeg har kjøpt gave for flere uker siden, og gleder meg til å overraske henne på dagen.

Jeg er heldig som har så mange flotte viktige folk i livet mitt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg