Nok en deilig fridag…

Har nytt hvert eneste minutt av enda en deilig og solfylt fridag.  Siden det var Himmelspretten i dag, tenkte jeg at jeg fikk nøye meg med å gjøre kun lystbetont husarbeid,  så da var jeg ferdig med det meste før messa var over på radioen.  Hva skulle jeg nå bruke resten av dagen til?  Kjente jeg var sosial og skravlesyk, og sendte en SMS til søstrene mine om de hadde lyst til å komme en tur – i all enkelhet.  Det hadde de dessverre ikke mulighet til, opptatte kvinner som de er.  Men de virket som de ble glade for invitasjonen. Vi får forsøke å få det til en av de nærmeste ukene.

Så hva skulle jeg da finne på? Kunne jo ringe ei venninne eller to, men da bør jeg ha litt mer og servere. Er litt annerledes med søstrene.

Ble til at jeg tok med meg Gamle Gubben grå og Kjøteren og gikk Frøy løypa på Helgelandsmoen. 3 km i lett terreng var passe anstrengende i varmen.

Etterpå la jeg meg på palle-sofaen på terrassen, og der sloknet jeg. En drøy times lur ute i steikende sol var kanskje ikke det lureste. Kjenner meg ganske så kokt i toppen, og har fått en kledelig rødfarge uten å være det minste flau.  Etter deilig middag servert av Eldste Sønn, dro jeg med meg Gamle Gubben Grå og Kjøteren igjen.  .Denne gangen gikk turen til Røssholmstranda for å bade Kjøteren. Det var flott der i kveldssola, men litt mye folk for en aktiv og til tider litt støyende hund, så det ble med en halvtimes bading før vi dro hjem.

Så ble det å sitte i kurvstolene på trammen og småsnakke til sola gikk ned. Et lite glass vin unte jeg meg og. Skal ike på jobb før sent i morgen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg