Ups, jeg vekket visst nettrollenes harme…..

Jeg visste hva jeg gjorde da jeg la igjen en liten kommentar i en debatt-tråd om å returnere Syriske flyktninger til nærområdet. Dette vanvittig dårlige forslaget fra alle nettrollenes yndlingsparti, Fremskrittspartiet.

Du verden for et engasjement. For en godhet for alle som lider. Ja, det var selvsagt fordi de ønsket å hjelpe flest mulig at de ønsker å hjelpe der og ikke her. Det har selvsagt ikke noe med fremmedfrykt å gjøre….

Alt snakket om snylting, om kostnader I årevis og annen kulturbakgrunn har ikke noe med fordommer og forutinntatte holdninger å gjøre.

Når alle mine argumenter blir møtt med uforstand, feilinformasjon og sammenblandingen mellom Syrere, Somaliere, flyktninger, invandrere og 3.generasjon nordmenn. Latsabber, trygdemisbrukere og kriminelle,ja da sporer det ikke til videre debatt.

Når de så snakker om “livets harde skole” de som har vokst opp I trygge Norge på 70 og 80 tallet og hevet seg over all den ufattelige nød og redsel flyktningene har opplevd I sine livs skoler, en utdanning de sikkert helst ville være for uten, ja da blir det for dumt.

Når de så også betegner seg som “vi nærinhslivstopper på høyeresiden” mens all erfaring  iser at de er trygdede Frp velgere som ikke en gang får plass på valglista som listefyll ja da er all min lyst til fremdeles debatt for lengst død.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg