Å våkne opp til fuglekvitter…….

Jeg våknet opp i dag av en litt urolig Kjøter litt før klokka 7. Nå er klokka straks 8 og Kjøteren, Charlie Chihuahua og jeg har vært ute på vår første morgentur.  Det er ikke noe problem å stå opp på slike morgener. Strålende vær, klar morgenluft og fuglene som synger.
Vel, slik ser jeg på det. Ikke rart jeg ikke er toppblogger, men helt nede på en 44. plass.

Kokkejævel er som vanlig på topp, og han er ikke like glad i fuglesang.
Han finner det utrolig irriterende at en fugl synger av ren vårglede i morgengryet rundt klokka 5 om morgenen.
En morgengretten Kokkejævel myser ut i morgenen og ser en fugl han antar er en fluesnapper.  Kaster så resolutt støvelen sin med stor kraft i hodet på fluesnapperen. Fuglesangen stilner.  Døden bringer de fleste av oss til stilhet.  Kokkestøvel mot lite fuglehode er rått parti.  Men hva bryr vel kokken seg om det? Han sovner fornøyd ,med sin gjerning, og sover helt til klokka halv ti.   Ryktet om drapet på den stakkars fluesnapperen som ikke hadde gjort noe annet enn å prise den nye dagen bredde seg i fuglemiljøet i bygda, og sorgen gjorde at all sang stilnet.

Hunden i huset der Kokkejævel og familien er på besøk lå og ventet på Kokkejævel når han sto opp. Stille, den og.  Hadde nok fått med seg drapet på fuglen, hunder sanser så mangt, så nå turte den ikke annet enn å ligge rolig å spille død.

Brautende plaserer denne pinsegjesten pc’n sin på spisebordet som vertskapet driver og dekker til frokost. Han er jo toppblogger, og må få blogge må vite.  Litt oppgitte ser vertskapet på hverandre.  Klokka er straks halv elleve, de hadde tenkt å servere en god frokost. At de skulle ha tid til å kose seg med egg og bacon, ha en skikkelig frokost.  Og de hadde avtalt å ta ferga ut til Havnnes.  Da bør de rekke ferga som går om en time.  Neste går ikke før seint på ettermiddagen.  Etter et par strenge blikk fra den nærmeste familien begynner det å demre for Kokkejævel at han kanskje bør la blogging være blogging akkurat nå. Men først når baconfatet blir satt på bordetog han har fått postet dagens første innlegg klarer han å løsrive seg.

Om de rakk ferga og kom seg til Havnnes, vet jeg ikke.  Kokkejævel har ikke skrevet et eneste innlegg siden frokosten i går. Kanskje noen kastet Pc’n mot noen illsinte sild under den fergeturen?

 

4 kommentarer
  1. Hehe..
   La nå fuglene synge uten å bli drept sier nå jeg. Det er helt herlig å sitte ute å høre på fuglekvitteret nå om dagen.
   Nyt dagen😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg