Da må visst kjerringa leke modell igjenn….

Isabell Raad er tilbake på bloggtoppen, og jeg er på en hederlig 74. plass
Isabell har et innlegg som heter “Antrekk” og jeg vet hva det betyr.  Jeg må ut å leke modell igjen.  (Sukk)

Jeg har jobba som radiograf fra klokka 8til 15.
Jeg har handla møbler med Datteren.  Hun er utdannet innen interiør og utstillingsdesign, så det er liksom ikke bare og ta det første og beste man finner….
Jeg har vært innom Kiwi og handlet mat.
Jeg har laget middag – og spist den.
Jeg hadde før middag historisk (for meg) lavt blodsukker.
Nå skal jeg gå en kveldstur med Kjøteren og samtidig altså være fotomodell…..
Gubben knipser og knipser. Blir visst aldri fornøyd.  Mygg og knott stikker. Det har begynt å
regne. Jeger utålmodig og spør hvor vanskelig kan det være å knipse et par tre bilder? Han sier at det ikke er vanskelig å ta bilder. Det er det å få meg til å se ut som en fotomodell som er problemet. Når jeg blar gjennom bildene han er tatt skjønner jeg hva han mener. Jeg ser heller ingen fotomodell, bare ei sliten kjerring.
Jeg vet ikke om jeg orker en økt til som modell i dag.  Mismodig studerer jeg bildene, håper det på mirakuløst vis skal dukke opp et bilde av en fotomodell blant alle bildene av ei sur, sliten kjerring.

Gamle Gubben Grå vil gjerne trøste meg, og sier; “Jeg tok et fint bilde av deg på hytta i helga. Jeg kan sende deg det. Så kan du bruke det på bloggen din. gode mannen min! Hva skulle jeg gjort uten deg?

Så han sender meg dette bildet.  Bildet av en elefant av ei kjerring som har satt seg litt for langt ute på krakken og hvelvet hele spetakkelet av en krakk.  Tusen takk, Gubben min!!!!

13 kommentarer

Siste innlegg