Malala er ikke alene…

Malala, den søte og modige pakistanske jenta som ble skutt på skolebussen fordi hun sloss for jenters rett til utdanning er på bedringens vei, selv om hun er så kritisk skadet at det fort kan snu.

Fredag i forrige uke sto hun for første gang på bena på sykehuset i Storbritania hvor hun får behandling.  FLOTT!!! Jeg krysser fingrene for at det går bra med den modige jenta.

Men Malala var ikke alene om å bli skutt på skolebussen den dagen. Kainat Riaz og Shazia Ramazan er de to andre jentene som også ble skutt på den skolebussen. De befinner seg på sykehus i Swatdalen i Pakistan. På det lokale sykehuset. De står i fare for i likhet med Malala å bli angrepet av taliban på nytt. Og de befinner seg midt i den Taliban infiserte Svatdalen

En annen modig pakistansk jente,som og står opp for jenters rett til utdanning er Hinas Khan, ei 14 år gammel jente. Hennes foreldre har motatt konkrete drapstrusler mot jenta og beskjed om at hun er neste mann på lista. For få dager siden våknet de og oppdaget at noen hadde malt ett X på inngangsdøra.

La oss alle stå opp å være talerør for disse modige jentene.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg