Familien samlet..

Etter en urolig natt, Kjøteren begynte å gjø og pistre ved 04.00 tiden i nattt. Det kan bety ett av to ting. Enten har en av boligfeltets tisper løpetid, ellers er påkrevd med en luftetur på “naturens vegne”.   Vi hysjet og roet en stund, men ingenting hjalp. Klokka 04.30 forbarmet eldste tenåringssønn seg over hunden og tok en luftetur med han. Takk til store, flinke sønnen vår som tok ansvar.  Men natten var allerede ødelagt. Innen jeg hørte hund og sønn komme inn igjenn var klokka passert 05.00. Klokka 05.30 ringte vekkerklokka til Gamle Gubben Grå. Sovna nok litt igjen, men ble forstyrret av hans sedvanlige tusling inn og ut av soverommet diverse ganger. 07.00 drar han, og det er på tide å stå opp å få guttene på skolen.

De rekker selvsagt ikke bussene, og kjører dem til skolen, tar med hunden og gir han en rask luftetur før jeg handler mat og drar hjem for frokost.

Datteren sender melding. Hun er på flyet. Jeg sjekker klokka. På tide å sette kursen mot flyplassen. Ankommer Gardemoen en halv time før flyet lander. Det blir tretti lange minutter, men der kommer hun endelig. Godt å se deg igjenn, jenta mi. Det er over to måneder siden sist. 

Turen hjem går raskt. Skravla går på både mor og datter og snart er vi hjemme. Litt mat med yngste sønn som er kommet hjem fra skolen.. 

 Så går jeg og datteren tur med kjøteren før vi to sammen lager middag Eldste sønn og Gamle Gubben Grå har også kommet hjem. Det blir mdatterens livrett; medisterkaker og medisterpølse.  Hyggelig familiemiddag og en hyggelig ettermiddag.

Det er så godt å ha hele familien samlet, og det beste er å vite at hun skal være her i 4 hele uker. Det skal bli TOPP.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg