Kjekkt å ha….

Gamle Gubben Grå kan ikke kaste noe.  Og det bærer boder og garagen preg av – ja skuffer og skap også.  Det å ikke kaste og samtidig ha samlemani er en dårlig kombinasjon.  Og årsak til mang en krangel i heimen.  Her om dagen var det rdding av kjøkkenskuffer som fikk det til å rable for meg.

Jeg token ettermiddag og tittet gjennom bestikkskuffen.  Det var fullt av skjeer, gafler og kniver så jeg nesten ikke fikk att skuffen.Jeg tok alle som  var litt slitne i plastskafta og alle som det kun var en av og kastet i søppla. Da jeg kom hjem neste ettermiddg lå de atter på oppvaskbenken.  Denne kvelden hadde jeg tenkt å rydde i skuffen med plastposer, matpapir, aluminiumsfolie og lignende.  Gamle ubben Grå kom inn mens jeg drev på, og ble stående å se på mens jeg ryddet. Jeg sukket orket ikke ta krangelen. Alle de brukte brødposene som tøt ut av skufen fikk bare bli liggende.  Vi kaster ikke fullt brukbare brødposer her i huset selv om vi har skuffen full….

Er det noen som ønsker å ha en pent brukt ektenmann er det bare å komme og hente han.  (Brødposer og løse bestikkdeler kan får med på kjøpet.)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg