Nok en aktiv dag.

Lå og koste meg under dyna til Gamle Gubben Grå dro på jobb klokka 07.00, det er jo tross alt søndag.  Men så var det opp og hopp for meg og, og 08.00 var jeg klar til dyst på jobben.

Da arbeidsdagen gikk mot slutten, og jeg og kveldsvakta satt og skravlet litt, dukket plutselig Gamle Gubben Grå opp i vaktromdøra. Han hadde skjært seg stygt på jobben og var på vei til legevakta.. Jeg tilbød meg å bli med han, men han mente han var stor gutt, så jeg skiftet og satt på parkeringsplassen og ventet til han var ferdig på legevakta. (Jeg er jo en omsorgsperson innerst inne…)

Mens jeg satt der og blomstret kom en tillitsvalgts kollega, også hun etter endt arbeidsdag. Vi fikk oss en hyggelig prat, og fikk luftet litt av frustrasjonen vi bærer på – og usikkerheten vi alle føler om hva som skjer med den kjære arbeidsplassen vår i fremtiden. Hvilke funksjoner vil være igjen på Ringerike Sykehus når det nye sykehuset i Drammen står ferdig?

Gamle Gubben Grå kom, og vi dro via bensinstasjon hvor bilen min fikk velfortjent påfyll av bensin og olje. Så kjørte jeg hjem. Hjemme sto Eldste Sønn klar med skjerfet rundt halsen og en litt oppgitt mine. Det er hjemmekamp for HBK i dag. Fikk kjørt han på kamp, og tok med meg hunden og gikk en tur med den. Mens jeg gikk tur ringte Datteren og vi fikk oss en hyggelig prat.

Hjem, litt husarbeid og så ringte Eldste Sønn. Kampen var ferdig, og han måtte hentes.  Hentet en fornøyd gutt i byen. HBK hadde slått Bærum 2 -1 og fått velfortjente og sterkt etterlengtede tre poeng. 

Hjemme hadde Yngste Sønn endelig begynt å lage middag, og vi rakk middag før klokka 22.00 og yngste Sønn kunne ikke forsto hva jeg stressa med….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg