Politikk kan ikke bare være alvor…

Det må være lov å ha det litt gøy. Så før jeg gikk og la meg tirsdag kveld postet jeg på min egen Fb side følgende statusoppdatering.:

I ordførerduellen mellom Dag Henaug fra Høyre og Kjell Hansen fra Arbeiderpartiet på NRK Buskerud i går sa Henaug at Solidaritetslista i Ringerike sin ordførerkandidat (altså jeg ) hevdet at Ringerike Arbeiderpartiet fører Høyre politikk. Hørte ikke at Kjell protesterte, så da har jeg vel rett..

Tagget ordfører Kjell, vi er jo venner på Fb. Litt morro må en jo unne seg i en valgkamp.Og selvagt fikk jeg svar. Allerede klokka 07.30 tikket svaret inn.

At Høyre spiller billige poenger med Solidaritetslistas som referanse er i og for seg interessant.
At du og Høyre spiller på dette (sammen) gjør ikke slike utspill sannferdig av den grunn. Dere får begge gå nærmere inn i politikken som er ført ut fra
den virkelighet som gjelder. Det er riktig at jeg ikke kommenterte Henaug, men overså det ganske enkelt fordi jeg ikke ser det som interessant å kommentere alle mulige populistiske utspill, som kommer fra den kanten for tiden. For øvrig kunne jeg også ha kommentert Henaugs nedvurdering av de “sosialistiske partier” når det gjelder fortid og fremtid. Han brukte ordet skandale i forhold til et slikt styresett. Høyre og Henaug driver, slik jeg ser det, valgkamp ved å skape inntrykk av å være kommunens velgjører og redning siden 2007. Det kalles selvforherligese og er ikke hverken sannferdig eller troverdig av den grunn. Den form for uriktig og bakoverskuende retorikk lar jeg meg hverken hisse opp over eller lures inn i under en politisk debatt.

Ja, jeg vet det. Jeg gleder meg også til den mannen lærer å fatte seg i korthet…

Om kvelden var det møte om skolepolitikk i regi av Utdanningforbundet, og da fikk jeg  takket Dag Henaug for at han hadde begynt å drive valgkamp for Solidaritetslista på radioen i beste sendetid. , Han tok det sporty og var lattermild med på notene.

Valgkamp er gøy.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg