O du herlige julestri

Da har andre adventsuke kommet og gått. Hvor blir egentlig tiden av? Og det er nå under to uker igjen til julaften. Fortsatt er det masse igjenn som må ordnes, kjøpes og fikses. Som vanlig kjenner jeg julestresset knyte seg i muskulaturen. For det er så utrolig mye jeg vil fikse og ordne før høytiden setter inn.  
Men litt har da skjedd denne andre advents uka. 
Det har dukket opp noen  nisser her og der. Og i går kom Yngste Sønn hjem med juletreet.  Det står klart på terrassen. Bare å hente inn og pynte når den tid kommer. Han og en jevngammelfetter hadde vært i skogen og hugget juletrær, og reiste rundt til slekta og delte ut juletrær til foreldre, tanter og besteforeldre.   Med røde nisseluer på skapte de glad julestemning. 
Nå starter tredje adventsuke. 
Litt mindre på programmet denne uka, og muligheter for å få gjort litt i heimen.  I morgen kommer julelønna, og da blir det mulig å ordne litt mer med julegaver og ting og tang.  Neste uke har jeg ferie.  da har jeg bestemt meg for å ta fri fra alt som heter møter og jobbmail og bare være husmor, mamma, kone, datter…
Da får jeg sikkert ordnet og fikset alt jeg mener jeg skal ha gjort – og jeg kost meg med det uten å bli totalt utslitt.
Så når julen ringes inn klokka 16.00 på julaften kan jeg forhåpentligvis lene meg tilbake i stolen på vaktrommet og vite at alle jeg er glad i har en fin jul.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg