Bruke stjernestatusen til noe viktig….

Jeg har brukt mye tid og krefter de siste ukene på å sutre over disse Paradise Hotell deltakerne.  I dag skal jeg bruke blogginnlegget til å rose en av dem.  (Først rive ned, så bygge opp…..Tror det er omvendt pressen pleier å gjøre…)

I dag vil jeg skryte av Mario Riera.  Han var en av kjekkasene på PH, og er nå kjæreste med PH deltaker Sofie Karlstad og han troner på dagens bloggtopp.  bloggtoppen entret han, fordi han brukte muligheten mens han fremdeles er kjendis til å gi sykdommen Ulcerøs Colit et ansikt.  Det står det respekt av!
For Ulcerøs Colit er en dritt-sykdom, bokstavelig talt.  Du er avhengig av å vite hvor nærmeste toalett er til enhver tid,  for du har avføring mange ganger i døgnet, kanskje 10 til 15 ganger på dårlige dager,  Og noen ganger må du dit raskt!  Noen ganger går det dritt. Du blør fra endetarmen ganske ofte.
Kort sagt, en kronisk sykdom som er ganske så dominerende i hverdagen, og som kan være skambelagt.
Derfor er det så flott og viktig at en kjekkas som Mario står frem og forteller om sykdommen, gir sykdommen et ansikt.  Det er jeg sikker på at vil hjelpe andre unge i samme situasjon.  Flott at noen bruker kjendis-statusen sin til noe positivt.

Flott Mario!

 

1 kommentar
  1. Ja, det er jammen bra 🙂 Jeg har ikke lest bloggen hans, må kanskje pile en tur innom 🙂 Fint noen fronter sånt som har litt status for øyeblikket 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg