Gamlehytta skal bli ny del 12

Du vet den følelsen når du har vært ute i regnet litt lenge. Du har blitt god og gjennomvåt, og klærne har liksom begynt å halv-tørke på kroppen din.  Føttene surkler i vannet inne i skoene dine, og du er så våt at du føler at du er våt også innenfor huden? Så våt var jeg i dag.

Men det er glemt nå. Nå som jeg sitter hjemme etter en god, varm dusj med en kopp te ved siden av meg og de tykke tøflene på føttene.  Nå er jeg god-sliten og veldig, veldig fornøyd.  Leonard Cohen synger på radioen, og akkurat nå kunne ikke verden være stort bedre.

For til tross for en oppstykket søvn med lettkledde nattlige løpeturer nedover lia i retning utedoen.  Til tross for krangling med Charlie Chihuahua om plassen i den smale køyesenga.(Han breia seg ut over hele hodeputa hver gang jeg var nede i lia.) Og til tross for at værgudene ikke har vært på vår side så har denne dagen vært fin.
Veldig fin.

For vi ble ferdig med trappa. Selv om det regnet uten stopp, og bare tiltok i styrke.  Vi sto på og jobbet som et team, Gamle Gubben Grå og jeg- og det nesten helt uten å krangle.  Jeg brukte til og med sagen, og sagde opp bord mens Gubben skrudde bordene fast til den gamle trappa som vi brukte som skjelett..  Trappa ble  ferdig, og den ble så fin!
Det er så moro og stå på når vi blir så fornøyde med resultatet. Og husk, vi fikk alle disse flotte terrassebordene helt gratis.  Terrassen har ikke kostet oss mer enn en bom-billett og egen-innsatsen.

Selv om vi egentlig bare skulle rydde opp, stenge hytta og reise hjem, måtte jeg jo style det nyrehabiliterte inngangspartiet litt for litt fotografering før vi dro hjem.  Og Gamle Gubben Grå som vanligvis bare gjør narr av meg og disse interiørbildene mine syntes det ble så trivelig på trammen at han måtte bevilge seg en kaffekopp på sauefellen før vi ryddet og låste hytta.

 

11 kommentarer

Siste innlegg