Hvem er egentlig denne kjerringa?

Nå er jeg tilbake på bloggtopplista og har begynt min vei mot toppen på  ny.  Berømmelse og et glamorøst liv blinker i det fjerne.  Nummer 86 i går. Nummer 80 i dag.  Dette går riktige veien! Kokkejævel, på toppen av lista har en lengre presentasjon av seg selv i dag. Gir oss et bilde av hvem han egentlig er.  Jeg hermer jo alltid etter toppbloggerne, så her er  en presentasjon av kjerringa bak Kjerringtanker.

Jeg kom til verden en augustdag i 66.  Sjel-øyd, med en bilyd på hjertet og 2 stk. klumpfot var den ikke alt for lystige oppsummeringen legene kunne gi mine sikkert nokså skremte foreldre.
Klumpfotdiagnosen ble avkreftet raskt. Øya ble operert  noen måneder før jeg fylte tre, og bilyden på hjertet kunne jeg leve med mente legene. Foreldrene mine pustet lettet ut og jeg hadde en ganske så normal barndom.

Skoledagene var bra.  Jeg likte meg på skolen, likte skoletimene og læringen. Lærte fort og var en flink elev
Friminuttene  og skoleveien kunne være et helvete. Ble mobba både fysisk og psykisk fra 1. klasse til jeg gikk ut av gymnaset 12 år seinere.  Men samla sammen en god og trygg vennegjeng. Noen fra barneskolen, noen nye kom til på ungdomsskolen, ytterligere suppleringer på gymnaset  Og ungdomstiden ble tilbragt sammen med en flott gjeng som fremdeles er blant mine beste venner. Og med gode venner som er der for deg i tykt og tynt kommer du langt.

Ble ferdig utdanna radiograf en fredag i 1990, og begynte som stolt radiograf på Ringerike mandagen etter.  Og der har jeg vært i over 29 år.

Gamle Gubben Grå og jeg har fått fem barn. Tre som vi kan samle til søndagsmiddag og to som vi ikke har blant oss lengre. Ungene er nå voksne og klarer seg selv. Bare Yngste Sønn bør fremdeles hjemme.

Har gått veien fra leid sykehusleilighet via rekkehus i borettslag og enebolig i skogen før vi havna i Drømmehuset for 12 år siden. En boligreise vi stort sett kan takke min iherdige arbeidsinnsats. Jeg har arbeidet kveld, natt og helg i alle år og forsøkt å karre til meg det jeg har klart av overtid og ekstravakter. Gamle Gubben Grå hår vandret fra den ene jobben til den andre og vært arbeidsledig i lange perioder. Siste mann ansatt er ofte første mann som må gå i tøffe tider, og restaurantbransjen er en tøff bransje.

Kastet meg inn i tillitsvalgtsarbeidet på slutten av forrige århundre, og fant ut at dette hadde jeg evner for.  I tillegg ble jeg bitt av basillen, og er nå delvis frikjøpt tillitsvalgt for radiografene ved fire sykehus.
Med tillitsvalgtsrollen kom også en økt interesse for politikk. Så nå starter jeg på min 3. periode som folkevalgt.  I 8 år har jeg sittet i Hovedutvalget for Helse, Omsorg og Velferd. og like lenge har jeg vært vara til kommunestyret. I høst kom jeg endelig inn i kommunestyret for Rødt.  I tillegg er jeg vara til fylkestinget. Om det blir noen plass i hovedutvalg til meg denne perioden gjenstår og ser.  Jeg håper på fortsatt tillitt i Helse og omsorg.

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg