Hvor ble denne dagen av?

Aaah, ryggen strukket ut på sofaen og bena høyt. Klokka nærmer seg 22, og jeg lurer i grunnen på hvor denne dagen egentlig tok veien.

Jeg startet tidlig. Var oppe før klokka seks. Halv sju dro Yngste Sønn og jeg av sted. Han skulle kjøres på jobb før jeg selv dro på jobb.

Arbeidsdagen gikk raskt. Utrolig mye å gjøre, og jeg rakk knapt å se på klokka før arbeidsdagen var over. Jeg liker travle dager, jeg liker at det går litt i ett. I dag hadde jeg corona-telefonen.  Det var kø på linja absolutt hele dagen. Så fort jeg fikk lagt på etter en samtale ringte systemet opp neste mann som sto i kø. Over 100 telefonsamtaler hadde jeg hatt viste opptelling på slutten av dagen.

Jeg klager ikke. Jeg liker at det er full fart. Man får jo bare tatt en samtale av gangen, og alle fortjener at jeg svarer ut akkurat deres problemstilling og tar meg tid til å forsikre meg om at de har fått svar på det de lurer på.

Når jeg ruslet langs elva mot bilen kjente jeg hvor sliten jeg var. Sliten i hodet.  Jeg var sikker på at det første jeg skulle gjøre når jeg kom hjem var å gå en ordentlig tur og lufte både hodet og Charlie Chihuahua. Var jeg heldig fikk jeg kanskje også lurt med meg Gamle Gubben Grå på tur.

Og sånn ble det!  Piggskoene kom på, og både Charlie Chihuahua og Gamle Gubben Grå ble med på tur.  Vi tok turen ned til sentrum. Gikk litt elvelangs og litt gjennom stille bygater.

Vi kjøpte take-away kaffe på torget, og tok oss tid til å studere vindusutstillinger mens vi ruslet videre.

Jeg falt helt for disse to søte elefantene i vinduet til garnbutikken. Se, de koser seg ved bålet, har flotte strikkegensere og pledd! Skikkelig koselig utstilling som gjorde meg glad!

Måtte og ha bilde av Ringerikspiken, statuen ved det gamle kraftverket. Gsmle Gubben Grå mente hun var litt vel tynnkledd. Vel, russen pleier å kle henne opp hver vår…. Men det er vel en stund til russen løpet våryre omkring.

Det ble en fire kilometers tur før vi dro hjem og jeg kunne starte med middagslaging. Svinefilet, stekte poteter, grønnsaker og en champinjongsaus med mye fløte og litt ekstra champinjong.  Bilder av maten? Glem det! Da den endelig sto på bordet var ikke fotografering noe jeg tenkte på. Den tanken dukket ikke opp før jeg skrapet siste rest av saus av tallerken.

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg