Lørdagens middag.

Matinnlegg pleier alltid å slå til her på bloggen.
Middagen i dag va ikke stort å skryte av. Sweet & Sour kyllinggryte med jasminris fra Fjordland.  Gamle Gubben Gå er på hytta til Svigermor og spiser der. Yngste Sønn er hjemme, men man vet aldri om disse unge voksne skal ha mat eller ordner seg selv.  Så da gjorde jeg det enkelt.

Men i går, i går lagde jeg ordentlig middag. Grillet nektarin salat med spekeskinke og mozzarella.
Utrolig enkelt. Jeg delte nektarinen i 4, grillet den i grillpanna til den fikk skikkelig stekestriper (og litt til, så den ble nesten litt svart) snittflaten mot grillpanna.
Delte nektarinen i mindre biter og danderte den på en tallerken sammen med en halv bunt basilikumblader, en mozzarelleaost skåret i biter og en del skiver spekeskinke.

Enkelt, godt og litt annerledes.

10 kommentarer

Siste innlegg