Tillitsvalgtsdag,Rolex og Dama på Prix

Dere glemmer vel ikke weboverføringen av kommunestyremøtet på Ringerike i dag, sant?
Skru på skjermen klokken 16:00, eller se det når du vil fra i morgen en gang.   Jeg er dessverre ikke på kommunestyret i dag, men sikkert verdt å se likevel. Høydepunktet blir behandlingen av Arealplan,
Kan sikkert danke ut “Sophie Elises verden”

Jeg har såkalt kontordag, hvor jeg langsomt pløyer meg gjennom mail for mail i innboksen.  Bare avbrutt av et møte eller to, Mer avslappende enn å løpe fra mediehus til mediehus.

For å holde blodsukkeret oppe spiser jeg gamle pepperkaker som jeg kjøpte på salg på Kiwi. Gjør samme nytta når det gjelder blodsukker som lekre donuts fra Talor og Jørgen.

Jeg klipte tåneglene på badet i morges. Mens Charlie Chihuahua fulgte fasinert med  Det er viktig at de matcher fingrene. Jeg droppa brasiliansk voksing…. usikker på hvordan Charlie Chihuahua ville reagere på de ville hylene jeg da ville utløse.

Har ingen planer om å kjøpe Rolex, men fikk klokke av jobben for noen år siden da jeg hadde vært ansatt i 25 år.  Ikke ofte jeg bruker klokke, men blir alltid stolt og glad når jeg tar på meg den klokka.

Lunsjen var en hastig baconpølse i brød mens jeg kjørte fra drammen til Hønefoss, egner seg ikke for verken Instagram. eller blogg.

Jeg møtte ingen kjendiser i går, men hentet en pakke hos dama på Prix på Hallingby.  Forsinka julegave til Gamle Gubben Grå.  Noen ganger er netthandel litt tregt.

Så spennende er livet til en langt fra toppblogger.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg