Villdyr i senga, knivdesperado eller ting jeg ikke kan.

Overskriften hadde muligens passet best på en krimroman. En krimroman av det litt enkle slaget, som kanskje ikke hadde appelert til meg som leser. Men desverre overskriften har ikke en så enkel forklaring.

Da jeg sto opp rundt 5 i dag morges og etterhvert klikket meg inn på dagens toppbloggerinnlegg (Jeg er fremdeles på en 49. plass) var det som så ofte før Kokkejævel som tronet på toppen.  Det siste innlegget hans var et innlegget “Kokkejævel gjør noe han ikke kan.” Det Kokkejævel i følge seg selv ikke kan, er å legge gulvbelegg. I blogginnlegget  beviser han bilde for bilde at han også behersker den kunsten.

Det er mye jeg ikke kan. Det å legge gulvbelegg er helt klart en av dem. Vinylfliser går greit, men sånn helt stykke i rull som Kokkejævel har prøvd seg på… Vel jeg har selvinnsikt til ikke å prøve.

Jeg kunne jo venta til arbeidsdagen var slutt, kjørt innom en byggevareforetning, kjøpt gulvbelegg til gangen sånn ca på øyemål, ringt Gamle Gubben Grå og lurt på om han kunne komme med sin bil og henger eller takstativ for å få med gulvbeleggrullen hjem,  (Jeg ville alt for seint oppdage at den merkelig nok ikke gikk inn i Lille Bille). Vel hjemme kunne jeg så forsøkt å kutte til gulvbelegget til alle kroker og kriker i gangen etter beste evne for så å oppdage at samme hvor mye jeg prøver, lirker og lurer ville det bli noen luftbobler eller skrukker jeg kunne snuble i eller glipper langs en vegg eller i et hjørne. Antakelig hadde flere av disse feilene inntrådt samtidig, mest sannsynlig alle.

Men det er dumt å kaste bort flere kvadratmeter med gulvbelegg bare for at jeg skal lage et morsomt blogginnlegg. Så jeg bestemte meg for å vente til jeg var ferdig på jobb for å se om kokken hadde kommet opp med et nytt innlegg.

Jeg sjekka i lunsjen. Da hadde Kokkejævel kommet  med et innlegg hvor han hevdet at han var et villdyr i senga…. Det handler visst om at han sover litt urolig.

Jeg kan selvsagt og være et villdyr i senga, eller kunne. Nå sovner jeg omtrent momentant når hodet treffer puta. Jeg våkner gjerne igjen ved 4 tida, men har sjelden følelsen av at det ville falt i god jord om jeg kastet meg over Gamle Gubben Grå der han ligger og drar tømmerstokker så det durer i veggene.

Forresten hadde vi antakelig blitt angrepet av et villdyr hvis vi ikke pent holdt oss til hver vår side av dobbeltsenga. Vi deler jo tross alt seng med Charlie Chihuahua.

I tillegg er jeg faktisk så gammeldags at det føles ukomfortabelt å dele noe som kan tolkes som Gamle Gubben Grå og mitt sexliv, selv med en humoristisk vri. Nei å skrive om villdyr i senga pirret heller ikke fantasien min.

Da arbeidsdagen var over og alle mail sendt klikket jeg for tredje gang inn på Kokkejævels blogg. Det var kommet enda et nytt innlegg.  Dette handlet om at Kokkejævel trodde han kanskje muligens hadde sett en råner med kniv inne i et låst og stengt kjøpesenter. Det viste seg å være innehaveren av senterets veske-butikk som i likhet med Kokkejævel arbeidet litt en søndag ettermiddag.

Jeg har fantasi nok, men orker i grunn ikke drodle over kollegaer jeg tror at er knivdesperadoer bare for å få sidevisninger.

I morgen håper jeg på en aldri så liten rumpeoperasjon eller noe annet gøy på toppen av bloggtopplista

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg