Sponsorgave til hytta….

Som dere som har fulgt med på bloggen min den siste tida sikkert har fått med dere, så er jeg på leting etter sponsorer til oss bunnbloggere.
Den jakten har så langt resultert i en sponset halvliter med Coca Cola sponset av Gamle Gubben Grå. (Den er for lengst drukket opp.)
Men nå tror jeg at jeg har funnet en ny sponsor.  
Det har nemlig kommet meg for øre at firmaet Skiltmax med nettsiden Skiltmax.no kan gi gratis skilt til bloggere. Så jeg tenkte det var verdt et forsøk.

Jeg gikk inn på siden deres for å se hva slags skilt det var snakk om. Jeg trenger liksom ikke noen skilt med “Bred last” selv om jeg jo er ei diger dundre på over hundre. De hadde utrolig mange typer skilt, og det var mye jeg kunne tenke meg å bestille.  Kanskje må jeg bestille flere skilt.
Dørskilt i messing med navnet til meg og Gamle Gubben Grå hadde vært kjekt nå som alle ungene snart har flyttet ut. Men jeg får kanskje vente til Yngste Sønn har flyttet ut……
Et hundeskilt som fortalte alle og enhver at vi har hund i huset hadde og vært kjekt.  Siden Turbo ble borte er det ikke lengre noen som står i vinduet og bjeffer hver gang det rører seg ute på veien. 
Jeg kunne og trengt et navneskilt når jeg arbeider på sykehuset.  Det forrige, eller alle de skiltene jeg har hatt, har for lengst blitt med skittentøyet til fellesvaskeriet og aldri dukket opp igjen. 
Men siden jeg har vært på utkikk etter sponsorer til hytta. “Gamle hytta skal bli ny prosjektet” så må det jo bli et hytteskilt.

Som den observante leser ser har vi allerede et hytteskilt på veggen.  Det har ungene laget da de var yngre, og skal selvsagt få henge der, men på forsiden, ved inngangen, ønsker jeg meg et skilt med hyttenavnet.  Der henger det et navneskilt på Svigerfar og hans bror som vi har overtatt hytta fra.  Det skal fortsatt få følge hytta, men siden det er Gamle Gubben Grå og jeg som eier hytta nå, må vi jo ha et skilt med navnene våre på og.  Og Skiltmax hadde et flott hytteskilt i tre som ville passe perfekt.
(Når jeg studerer hytteskiltene ser jeg at de og har slike fine skilt i akryl. Det kunne jo og bli fint her hjemme i Drømmehuset… Like fint som dørskilt i messing… Det blir ikke lett å velge.. Men det får bli når siste mann av ungene har flyttet ut…)

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg