Påskeegg og menskopp

God morgen folkens!  Beinet mitt verker som besatt, tung, våt snø laver ned, det meldes om kaos på veiene og om noen timer skal vi vedta å stenge ned kommunen – igjen.  Dagen kunne ha begynt bedre.  Nok en gang reflekterer jeg over at ordene God og Morgen er to ord som ikke hører sammen.

Men la oss glemme meg og mine trivielle problemer. La oss ta for oss viktige samfunnsaktører og deres utfordringer. La oss snakke om toppbloggerne.
Ida Wulff på andre plass, for eksempel.
Nei, der var det lite nytt. Fremdeles skildring av hennes fødeopplevelse.  Og skal vi være ærlig så har slike fødehistorier kanskje ikke den største almene interessen.

Mat fra bunnen av og hennes ukesmeny derimot. 5352 sidevisninger.   Det gir et lite tankekors. For hvis du da tenker deg at man klikker seg inn på innlegget, og videre inn på den oppskriften som er “dagens oppskrift”, ja da etterlater hver bruker 2 klikk.   Det vil si at bloggeren bak Mat fra Bunnen av bestemmer hva 2.676 husstander spiser til middag.
Relativt innflytelsesrik person på menneskers kosthold og matvaner…Selv når hun ikke blogger.

Så har vi Kokkejævel da.  Han har kommet seg tilbake på toppen.  Det klarte han med livsviktig folkeopplysning.

KOKKEJÆVEL.NO ER OPPE IGJEN ETTER EN TIME MED DATATRØBBEL!!!!!

Da har vi to blogger igjen. Og jeg vurderer nøye hvilket an disse to innleggene som liksom har det viktigste budskapet, det temaet som setter flest tanker i gang i dette kjerringhode.  Er det Andrea Sveinsdottir som gjennom innlegget “Ukas spørsmål” avslører at hun ikke bruker menskopp?
Nei, ved nærmere ettertanke har det vel enda mindre interesse for allmennheten enn Ida Wulff sin fødehistorie.

Så det blogginnlegget som får størst fokus i dag, altså det innlegget jeg tror vil ha mest allmenn interesse er Spis g Spar sitt innlegg med oppskrift på “Lavkarbo Påskeegg med Hvit-sjokoladekrem fyll.”
Jeg studerer bildene. Disse påskeeggene ser virkelig lekre ut. Får lyst til å prøve dem, selv om jeg ikke er så opphengt i sånne Lavkarbo-greier. Viser bildene til Gamle Gubben Grå som er enig.
Men så kommer vi til oppskriften.
Sukkerfri brun sjokolade og sukkerfri hvit sjokolade.  OK, diabetesen min ber meg nikke ok til det selv om en annen del av hjernen protesterer vilt.
Så kommer vi til selve fyllet. Det som i mine øyne så ut som deilig marsipan.
Det viser seg å være laget av den før omtalte sukkerfrie hvite sjokolademassen og kremost naturell!!!!
Og der sa jeg takk for meg! Når jeg i påsken sitter i solveggen på hytta med en kaffekopp skal jeg ikke by mann og barn på påskeegg fulle av ost.

Hva tar jeg med meg  fra toppbloggerne i dag?
Jeg skal svare på spørsmålene til Andrea Sveinsdottir. Og så skal jeg lage påskeegg slik påskeegg skal lages.
Jeg får nok ikke gjort det i dag. Det er tid for kommunestyremøte, og det pleier å ta hele dagen til langt på kveld.
Jeg har og en del innlegg jeg arbeider med, blant annet har jeg vel lovet dere en ukesmeny fra kjerringa.  Men det kommer, det kommer etter hvert.

Men nå må jeg starte dagen.  Jeg har et par innlegg til kommunestyremøte jeg må finpusse på og et skypemøte før kommunestyremøte.
Vi blogges!

 

 

7 kommentarer
    1. Nei i påsken skal man kose seg på gammeldags vis. Det er liksom sånn både i påsken og i jula… Så får man være flinkere resten av året. Lykke til på møtene i dag!

    2. Hehe….ler…
      Men du – du er en skikkelig politiker du! Lovet mat og greier flere dager nå…Men ser vi det..nei…

      Store fete ord og tomme resultater…Akkurat som politikere flest! Hmmm…Nei takke meg til deilige fylte påskeegg med blåmuggost med menskoppen på lur i sekken!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg