Siste kvelden….er det vel ikke..

Isabell Raad som sedvanlig er på bloggtoppen skriver om den siste kvelden hun og jentegjengen hadde på Ibiza. Det nærmer vel seg en uke siden de kom hjem, men ferieminner kan en leve lenge på.

Jeg er ikke på Ibiza. Jeg er på hytta. Dro opp hit i går ettermiddag. Jeg var helt slått ut hele dagen, sov på pallesofaen på terrassen, sov på sofaen i stua og var helt tom for energi – igjen. Men Gamle Gubben Grå ville på hytta. Så da satt jeg i bilen og sov den halvannen timen det tar å dra hit.

Isabell og jentegjengen koste seg siste kvelden i Gamlebyen på Ibiza. De drakk litt Sangria, men orket ikke så mye etter å ha gått på fylla en ukes tid.

Jeg har ikke drukket alkohol hele uka, så vi tok litt hvitvin ute på plattingen i går kveld. Vinen fikk jeg av “Helsesekretæren med det lange lyse håret” da hun var på besøk for litt over en uke siden. Den var søt og god – en vin som passet for en platting i fjellheimen en varm julikveld. Det er at nok i flaska til at det blir et glass i kveld og.

Jentegjengen på Ibiza koste seg med blåskjell, lammeribbe og laks. En rett til hver. Blåskjell er fantastisk godt. Det har vi ikke spist i sommer.

Vi spiste en rett som besto av jordbær, vannmelon, tomater, fetaost, chili og masse deilig krydder. Jeg synes det var veldig godt, Gamle Gubben Grå savnet nok kjøtt og “ordentlig middag”. Men sånn går det når en lar ei fra Rødt stå for fredagskosen.  Det blir egg og bacon til frokost og stekte pølser med potetsalat til middag i dag, så det er ikke noe synd på han.

Vi ble sittende ute til klokka nærmet seg 23. Da var sola gått ned, og mygg og knott begynte å bli litt vel nærgående. Så tok vi en kveldstur med hundene før vi tusla inn i hytta.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg