Snev av vår

Jeg har som mål og ikke hengi meg til klaging og sutring over vinteren i år. Våren kommer når den kommer. Selv om jeg ønsker meg vår 2  januar, eller i det minste 14. januar når julepynten er rydda vekk, så vet selv denne kjerringa at det ikke er realistisk med vår i januar her på sentrale Østlandet.

Nå har det vært skikkelig vinter så langt dette året med rikelig med både snø og kuldegrader. Det er langt å foretrekke fremfor 0 grader, sludd og hålke -føre. Likevel. Når snøen lavet ned i går kveld surnet humøret på kjerringa i takt med at laget med nysnø økte. Etter å ha vært ute på kveldstur med hundene mens vind og snø pisket rundt henne følte kjerringa et umiddelbart behov for en stor kopp te – og en snarlig vår!

Vår ja… Tulipanene jeg kjøpte for over en uke siden har begynt å miste kronblader. Jeg trenger litt mer som skaper i det minste et ørlite snev av vår i Drømmehuset. Et ørlite bevis på at vinteren vil ta slutt en gang om ikke alt for lenge…

Da kom jeg til å tenke på et innlegg Solliv delte her i helga og et bilde av noen kunstige tulipaner. Jeg har og en bukett slike! De står på kommoden på soverommet. Kanskje de skulle få en litt annen plassering en stund fremover?

Jeg henter de og setter de på konsollbordet i gangen. Da er det et streif av vår som møter en når en kommer inn i Drømmehuset.

Takk Solliv for at du gikk meg til å tenke på en måte å bringe et ørlite håp om vår inn i hverdagen min.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg