Klokka 03.71….

Har følt meg sliten og slapp i flere dager. Humøret har vært eksplosivt. Ryggen har verket . Energinivået har vært på null. Men jeg har ikke hatt tid til å slappe av.  travle arbeidsdager. Ekstra vakter. Mange møter, gjerne på friformidager. Turbolivet har gått i ett i mange uker nå..

Huset fullt av hybelkaniner, tennåringsgutter og Gamle Gubben Grå som koser seg foran TVn i sene kveldstimer. Men jeg har ikke tid. Det er så mye som må gjøres. 

Hytta forrige helg. Skulle bli avslapping og ro Lese bok. Fotografere. Rusle turer i fint høstvær.  Men det er så mye som må gjøres der og. Det ble kutting av kvist og brenning av bråte før jeg stressa hjemover ett døgn før de andre. Ekstra vakt på jobben ventet.

Noen få timer søvn hver natt. Hvis man er like trøtt når man våkner  om morgenen som når man legger seg om kvelden er man på vei rett mot den berømte veggen, sa en lege til en arbeidsnarkoman venn av meg for mange år siden. Dette er en god tommelfingerregel for meg. Trøtt om morgenen er jeg støtt. Men hvis jeg føler meg like sliten etter en natts søvn som om kvelden før jeg legger meg. er det på tide å ta det litt med ro.

I dag lyste klokkeradioen 03.71 da jeg våknet og myste bort på den..Midt på natta, tenkte jeg. Jeg kan sove noen timer til. Snudde ryggen mot klokkeradioen og krøp litt nårmere ryggen til Gamle Gubben Grå. Lukket øynene og krøllet meg godt sammen. Hørte tenåringssønn 1 stå opp og gå på do, og to minutter senere smalt døra til soverommet vårt opp og en anklagende tennåringssønn sto i døra. “Stå opp. Klokka er snart halv åtte.”  Halv åtte??? den var jo 03.71 for noen få minutter siden?? 03.71….Her må nok hjernen ha spillt meg et  puss. Klokka var nok 07.13.

Jeg spratt ikke opp. Hvorfor skulle jeg det? Jeg hadde et møte i Drammen 08.30. Jeg ville  ikke rekke det. Kanskje komme til de andre sluttet møtet å gikk hjem. Kontordag i stedet.  Det ble rolig morgen, kjøre tennåringssønn 2 på skolen. Liten tur med hunden.  Husarbeid. Og klokka 13.00 flata jeg ut på sofaen.

Først klokka 17.00 sto jeg opp igjenn. Lagde middag  og er nå snart klar for nattevakt.

I morgen er det lønningsdag og jeg og Gamle Gubben Grå reiser på week.end tur til Kragerø Spa og Resort. Gleder meg til litt kjærestetid og litt avslappning. Har fortjent det.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg