Politikere med og uten temprament

Vi har så mange politikere som står der smilende som julegriser og lover gull og grønne skoger samme hva som skjer. Med et smil og to troverdige blå øyne juger de oss opp i ansiktet. De hever aldri stemmene og er mimikkløse som roboter samme hva de beskyldes for. Alltid rolige og beherskete. Alltid fattet og lavmelte 

Så kommer Liv Signe.  Ei lta vestlandsdame som tenner som en liten lemen. Som hever stemmen og sikkert og kan slå i bordet. Og som er ydmyk nok til å be om unskyldning etterpå.

Jeg er politiker i spe. Jeg håper jeg aldri blir likke mimikkløs og følelseskald som disse rolig avballanserte politikerne. Jeg håper jeg alltid vil være en lemen med engasjement. At jeg vil drive med politikk fordi jeg er drevet  av engasjement, av tro på det jeg står for. Kjempe for mitt syn, ikke fordi det er viktig at JEG får rett, men fordi jeg mener at det jeg står for er rett utvikling av smfunnet.

Politikk er følelser. Politikk er engasjement Politikk er gøy og livet. Men livet er sterke følelser, hevette stemmer, knyttnever som slås i bordet og latter, jublende glede når du vinner gehør for en sak. Så takke seg til jpolitikere formet av medierådgiver og mer optatt av taburetter og egen possisjon enn sakene de kjemper for og samfunnsutviklingen.

Liv Signe, det er mye jeg er uenig med deg i når det gjelder politikk, men du er en politiker etter mitt hjerte.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg