Politikerspira har ikke helt tatt ferie…..

Jeg har ferie fra jobben og nyter late dager hjemme.  Men følger jo med på nettdebattene, og har skrevet et leserinnlegg som Ring Blad selvsagt ikke har trykket – ikke en gang på nettsiden sin.  Hvorfor er jeg ikke overrasket?Tror ikke det er min feil denne gangen. Sendte det inn på den internettsida som de skryter av. Fikk rask beskjed om at det ville bli publisert på nettsiden så fort det var godkjent, og det er vel fire dager siden…..  Har ikke skrevet noe injurierende. Har bare skrevet at den situasjonen brukere, pårørende og ansatte beskriver i helse og omsorg er en ønsket politisk utvikling fra Flertallskammeratene. 
Videre påpekte jeg at for den ekstrabevilgningen på 5 millioner som Senterpartiet foreslo på siste kommunestyret og som selvsagt ikke fikk støtte av flertallskammeratene ville ha avhjulpet litt av de problemene avisen har satt fokus på denne uka.  At det ikke er sånn som representanter for Flertallskammeratene har sagt offentlig at det ikke ville hjulpet på noe annet enn å gjøre underskuddet i helse og omsorg mindre.  Når folk er så dumme at de ikke forstår sammenhengen mellom et budsjett og konsekvenser i det virkelige liv, og uttaler seg om det offentlig. Har ikke jeg behov for å verne disse mot sine egne uttalelser. 

Jeg forklarte også at hvis man ønsket mere penger til helse og omsorg burde man stemme Solidaritetslista ved høstens valg. Men at siden vi ikke har mer penger enn noen andre ville det medføre at vi måtte prioritere ned andre utgifter – som for eksempel ordførerlønninga og honorar til folkevalgte.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg