Massiv støtte.

Jeg tenkte jeg skulle øke sjansene for å få noen personstemmer ved valget. Så derfor publiserte jeg på Facebook i dag en “bruksanvisning” på hvordan man krysser kandidater slik at de får en dobbel stemme, og hvordan man fører opp personer fra en liste på en annen valgliste. F.eks hvis du på død og liv skal stemme FrP, men syns det hadde vært OK å stemme på meg og.  Bruksanvisningen har jeg “lånt” av en bekjent som forsøker å komme seg inn i bystyret i Ålesund – for Høyre. (vel han om det.’

Som en av kommentarene på min Fb skrev en av FrPs kommunestyrerepresentanter at han gjerne ser at jeg kommer inn. Koselig det. 

Litt senere poster en kollega denne Facebook statusen på sin Fb side:

Håper innbyggere i Ringerike kommune løper til valgurnene den 14 september og stemmer på Brit Helen Walbækken Bøhler på Solidaritetslisten! Hun er fornuftens røst midt i all galskapen som er på Rådhuset og i kommunestyret! Bort med gutteklubben (u)Grei og inn med noen som faktisk bryr seg om sine medborgere!

 Selvsagt utrolig hyggelig. Denne kollegaen er i tillegg til å arbeide på sykehuset musiker av det ganske så rocka slaget.  

Jeg har og bryllupsdag i dag. Hele 21 år har jeg og Gamle Gubben Grå vært gift. Jeg delte et bilde av litt musserende og kos på terassen, og fikk selvsagt mange gratulasjoner. En av dem var fra en KrF politiker.den lød:

Gratuler med 21 bryllupsdag. Stem på Solidaritet sin liste, og du er garantert et lykkelig ekteskap !

Så i dag har jeg, og Solidaritetslista fått støtte fra alt fra en Rockeartist, via KrF til FrP.  Det blir spennende å se valgresultatet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg