Nok en gang er en av de derre evinnelige ukemeny-bloggene over meg på topplisten. Sukk! Men denne gangen er jeg forberedt. Jeg har nemlig fotografert og notert om middagene jeg har laget i uka som har gått. Vil ikke risikere at jeg må ta bilde av søpla mi i tide og utide eller avsløre at vi av og til går for lettvinte løsninger her i Drømmehuset.
Så i dag får dere oppskrift på salat. Oppskrifta er hentet fra Magasinet 7.12.2024.
Jeg begynte med å koke bulgur etter anvisning på pakken.
Så tok jeg og dampet aspargesen. I følge oppskriften skulle den bare kuttes i biter uten å kokes eller varmebehandles på noen som helst måte. Men siden jeg ikke er så veldig glad i rå asparges valgte jeg å dampe den litt før jeg kuttet den opp.
Jeg kuttet så vårløk, hvitløk og chili i små biter.
Klipte opp bladpersille i små biter og kutte opp en hjertesalat.
Asparges, vårløk og chili ble blandet i en bolle sammen med sitronsaft og olivenolje.
Så blandet jeg bulgur med hvitløk og bladpersille, samt olivenolje, sitronsaft, eplesidereddik, salt og pepper.
La salaten på tallerkener, så bulgurblandingen, og aspargesen før jeg toppet det hele med noen skiver serrano-skinke.
Salaten ble servert med hvitløksbaguetter. Godt og mettende.
Et tips til deg så du slipper å kommentere disse evinnelige matbloggerne for ente gang.
Har du glemt at blant dine bloggkolegaer er det en som kan kunsten å manipulere blogglisten? Ta kontakt å be om bruksanvisningen. Problem solved. 😉
Tror bloggen min da fort ville bli manipulert langt under de ukemenybloggene, så nei det har jeg ikke vurdert.
Salaten så veldig god ut😊
Det var den
Ja det så og hørtes godt ut! Et flott matinnlegg!
Takk. Den var god. Mye smak.