Entreen, eller gangen om du vil

Stine Skoli deler bilder av entreen sin. Lekker inngangsdør. Skyvedørsgarderobe på hver side av inngangsdøra med speildører fra gulv til tak. Lekkert! Inne i det ene garderobeskapet er det en stilig spilevegg. Ja du leste riktig! En stilig spilevegg inne i skapet.

Det er ikke plass til store skyvedørsgarderobene i entreen vår. Ikke på noen av sidene av inngangsdøra.

Men jeg er fornøyd med hattehylla Gamle Gubben Grå har laget. Komoden har sett sine bedre dager. Ser i grunn grei ut, men en av skuffene har litt løs front slik at den spriker litt, er ikke helt rett. Men jeg synes vi har fått utnyttet plassen bra.

På den andre veggen henger strikkejakka til Mamma. Selv om den er både slitt, godt vasket og til og med en periode har vært fjøs-jakke hadde ingen av oss søstrene hjerte til å kaste den da vi ryddet i klærne etter Mamma. Mamma strikket den mens hun var forlovet med Pappa tidlig på 1960-tallet. Den jakka har liksom fulgt meg hele livet.

Der henger og håndveska til Mamma. Den er nesten i daglig bruk. Jeg synes det er kos å bruke den. Har liksom med meg litt av Mamma i hverdagen.

Hatten på kroken er hatten til Gamle Gubben Grå sin avdøde onkel Pelle. Stråhatten brukte jeg på ferie i PITIGLIANO

Spaserstokken i paraplystativet er jeg mer usikker på hvem som har eid, men den kommer ikke fra min side av slekta..Legg merke til de gule Pytt-Pytt støvlene. De står klar samnen med paraplyen i tilfelle det skulle bli vår.

Matta på entregulvet er STYGG!!!  Typisk en slik ting Gamle Gubben Grå kommer drassende med fordi han synes den er så “praktisk”. Jeg forstår ikke hvorfor han ikke snart kan forstå at det at noe er praktisk ikke nødvendigvis blir sett på som positivt fra min side. Jeg vil heller at det skal være stilig og passe inn i interiøret. Og jeg skal nok få skiftet den ut bare jeg finner det rette “persiske teppe”.

Entreen vår er langt fra så stilig som Stine Skoli sin. Men vi har utnyttet hver millimeter godt. Jeg synes og den har fått et personlig preg og en praktisk innredning.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg