Housetour, eller veien til do.

Eldste Sønn reddet påsken for en bloggende kjerring som var redd for å gå tom for strøm. Han hadde med rikelig med power-bank. Så da lurer jeg på om dere vil være med på en liten “house-tour”, eller i det minste veien til do.

Når jeg har kommet ut av senga, ut av soverommet vårt, gjennom kjøkkenet og stua (som for øvrig er i en åpen løsning. Kjøkkenet og stua altså) er det bare noen få skritt gjennom gangen og gjennom inngangspartiet før du er ved hushjørnet du ser på bildet, og den farligste delen av turen starter.

Etter å ha gått den snøgangen du ser på bildet fortsetter du nedstigningen mot do.

Nedstigningen er som dere ser holdt i fargetoner “Sne-hvit”, og er frisket opp med en liten sving for å bryte opp den rette linjen. (Eller for å unngå å gå på hodet i en kvisthaug og en skrent.)

Etter den litt frekke svingen på bildet over kan du endelig skimte selve toaletrommet. Du nærmer deg målet. Det er bare den siste, litt bratte og gjerne glatte biten igjen.

Utsikten fra selve toalettsete er upåklagelig, og skiftende gjennom årstidene. Denne påsken har vi valgt å gå for en rustikk snøvegg.

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg