Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag?

Jo, det er hjemreisedag!.

Alt treningstøyet er pakket ned i kofferten sammen med hallsko og sports-bh. På stolen henger vanlige klær. Stilig bukse, en lang topp med gode lommer og blonde-bh.

Om 2 timer og 48 minutter (i skrivende stund) skal rommet være tømt og nøkkelkortet levert.  En halv time etter det venter avsluttende legetime, og så er jeg FRI!!!

Nei, jeg kommer ikke til å få med meg timen med bevegelighet og avspenning før jeg drar, og garantert ikke aktivitetsdagen som sikkert består av pølsespising ved et bål langt oppe i den islagte skogen. Det er frivillig på avreisedag har jeg hørt.

Hjem!

Hjem å starte et liv jeg ikke helt vet hva vil inneholde  Hjen til jobbsøking og til å fortsette med trening, skaffe meg gode rutiner. Hjem til bokskriving og politikk  Hjem til familieliv, venner og husarbeid. Hjem til Gamle Gubben Grå. Jeg gleder meg så det sitrer i kroppen, ja ikke bare på grunn av Gubben.

Første prosjekt blir å lage jul, ordentlig jul. Med 7 slag, julepynt og masse julekos.  Vaske, rydde og ordne. Få alt slik jeg ønsker uten stress. Ta vare på kosen som hører adventstiden til. Det prosjektet starter i morgen. Jeg gleder meg!

Hvis du vil ta del i denne kjerringas planer om juleforberedelser og julekos følger du denne bloggen videre. Selv om fokuset nå flyttes tra trening til psykisk velvære

 

 

 

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg