Møte med journalisten…

Gamle Gubben Grå og jeg fikk rydda og shina Drømmehuset i god tid før journalisten kom. Ja jeg fikk sågar satt meg ned og gjort de siste forberedelsene til kommunestyremøte senere i dag. Er ikke helt sikker på hvor mye jeg klarte å konsentrere meg akkurat om det. Det var en del andre tanker dom kvernet litt mye rundt i hodet mitt. Jeg er liksom ikke så glad i pressen.

Men dama var hyggelig nok, og jeg babla i vei som jeg pleier. Hun var nok mer opptatt av bloggen enn politikken, og det uroer meg jo litt. Men jeg skulle få teksten til gjennomlesning og jeg har tro på at vi blir enige om tekst vi begge synes er greit.

Så kom vi til det verste med slike sjanser. Fotografering!!! Jeg HATER å bli fotografert. Å sitte slik å smile naturlig til fotografen er omtrent så langt utenfor komfortsona som jeg kan komme. Første gang vi skulle ta bilder til et valgprogram i 2011, hyret jeg inn en venn av meg som er hobbyfotograf.  Vi drev på en times tid. Han tok over 200 bilder av meg. Av de var det vel 7 bilder han turte å vise meg….

Journalisten i dag var flink. Jeg håper hun fikk noen fine bilder.  Hun tok noen av meg sammen med Charlie Chihuahua og noen av meg ved PCn. Da hun skulle gå igjen la hun merke til den sjokk rosa inngangsdøra vår og ville ha et bilde av meg i døråpningen.  Det er bra hun ikke måtte en tur innom det rosa gjestetoalettet vårt, for da skulle hun ratt ha et bilde av meg sittende på do også..

Må innrømme at jeg er litt spent på hvordan reportasjen blir, og ikke minst på hvordan den blir mottatt.

7 kommentarer

Siste innlegg