Frp og nok et poppulistisk utspill i en litt tidlig valgkamp….

Har du noengang stått ved en stengt poldør Nyttårsaften og revet deg i håret over at du glemte at Polet er stengt på alle “aftner” (påskeafte, pinseafte, julaften OG nyttårsaften..)?  Det føles som en liten krise der og da hvis du ikke får kjøpt rødvin til nyttårsmiddagen eller champagne til skålingen rundt midnatt.  Jeg har vært der selv. Jeg vet hvor irriterende det kan være. Men gjestene hadde med champagne, jeg kjøpte øl  og det ble nytt år det året også. Større krisefølelse var det vel da jeg sto ved den stengte poldøra en tidlig pinsaften morge og hadde lovet å kjøpe inn all alkoholen til Mammas 75 års lag. Men det ordnet seg det og. (Takk nok en gang til alle snille hjelpere.) og Mamma har blitt både 75 og 76….

Det fins da større samfunnsproblemer å ta tak i enn stengte poldører. Men i dag, på nyttårsaften, kommer Frp med løftet om at hvis de vinner valget til høsten er dette siste nyttårsaften med stengte pol…

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/rogaland/1.10856842

Ja dette løftet går nok rett hjem hos stressede personer som ikke får kjøpt vin og champagne i dag. å får heller vi som representerer litt mer seriøse partier ta oss av de mer alvorlige problemene som er i samfunnet.

 

5 kommentarer

Siste innlegg