Nå er det endelig JUL!!!!

En lang dag nærmer segslutten. Klokka er 03.19 natt til julaften,  og endelig kan julefreden senke seg også for meg.   Tradisjon tro lysner det nesten av dag før jeg kryper til køys. Men til neste år, da skal jeg være ferdig før…..

Startet dagen 06.15 Opp før klokka ringte og hanen gol. Ute på jobb i god tid. Jeg hadde nemlig planer om å overtale sjefen til å la meg være på  samme lab som  yndlings-assistenten min.  Vi er et godt team, men pga at jeg jo har værtsykmeldt fra alle vakter er det et halvt år siden sist vi var sammen på lab.  Jeg satt kllar, da sjefen dukket opp, og smisket det beste jeg kunne. Sa at jeg skulle gjøre alt hun ba meg om resten av året, godkjenne turnusen, og være snill på alle yenkelige måter.  Selvsagt lot hun seg sjarmere av mine bønner og jeg fikk akkurat den herlige vakta jeg håpet på sammen med verdens beste kollega. (Men det kostet.  Jeeg hadde jo sagt at jeg skulle gjøre alt hun ba meg om, så vips ble det to nattevakter på meg i jula og helgejobbing første helga i januar…..   Det ble masse latter og morro ut av dette på vaktrommet, og stemningen på jobben var på topp.

Så bar det ut i byen for de siste julehandelting. Og så plukket jeg opp Datteren og vi dro ut til Lillesøster for å ønske GOD JUL og utveksle gaver.  Det er alltid hyggelig hos Lillesøster og familien, og vi ble vel litt lengre enn egentlig planlagt.  Men kos er det å se dem.

Så dro vi tilbake til byen og kjøpesenteret.  Datteren og jeg hadde nemlig ut at jeg skulle kjøpepysjamasser til hele familien til å tasse rundt med på julefrokosten i morgen (dag) og 1.dag.  Som sagt så gjort, så nå er det Dovre pysjamasser på alle sammen…  

Hjem. Mannfolka hadde vært flinke og gjort masse.  Men pynting og ordning av alle detaljer var igjenn til vi damene kom.  Det ble noen travle timer, men vi rakk å bli ferdig med det meste før midnatt.  Så etter litt nattmat og utdeling av pysjamasser, krøpførste mann til sengs mens treet ble pynta.  Etter at resten hadde krøpet tilsengs, pakket jeg inn gavene til de som er her i huset,  forsøkte å printe ut de slektstreene jeg ikke fikk til i går.  Denne gangen med blekk nok – trodde jeg.  … Håper noen datakyndige kan hjelpe meg i morgen, og at jeg ikke må stresse rundt på leting etter blekk.

Klokka nærmer seg 04.00. Om ti timer står svigerfamilien på trammen. På tide å ta på seg pysjamassen å krype til sengs.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg