Så gikk det som det måtte gå….

I dag var det kommunestyremøte, og selvsagt gikk det som jeg frykta. Sammarbeidskammeratene og Frp  stemte for en lønnsvekst til politikerne på 130 %, eller en merkostnad på 4 millioner.? Er det i anstendighetens navn riktig å øke kostnadene med fire millioner kroner når vi krever kutt andre steder. En dobling av godtgjørelsene hører ikke noe sted hjemme, sa Einar Zwaig (Sol,).
  Det blir bare tragisk når de samme politikerne rett før hadde stemt nei til å øke budsjettrammen til Helse og sosial med 5 millioner.
Lederen av Ap forklarer det slik: “? Vi kan ikke gi mer penger til helse og omsorg i dette budsjettet. Det ville bare ført til et mindre underskudd i helse og omsorg og ville ikke hatt noen effekt.
J
eg er overbevist om at et mindre underskudd, et mindre innsparingskrav hadde hatt stor effekt i Helse og omsorg.  5 millioner på et halvt år kunne gitt10 flere årsverk. Det kunne ha styrket hverdagsrehabiliteringa, brukt de på omsorgsteknologi, opprettholdt dagtilbud, senket egenandeler….lista er lang

Nei, det er godt det snart er valg, folkens

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg