Liten hund på lang tur

Her om dagen, mens det fremdeles var ferietid, var jeg og Charlie Chihuahua på en ordentlig langtur.   Charlie Chihuahua er ikke vant til å gå så veldig lange turer.  10 minutters småturer i nærområdet var nok vanen der han bodde før han kom til oss.  Til å begynne med var han veldig pysete.  Ville ikke ut når det var kvelden, ikke ut i regnevær, og både vanndammer og høyt gras var farlig, veldig farlig.  

Gradvis har vi latt han utforske verden, og vi ser at han blir tøffere og tøffere.  I går hoppet han rundt i styrtregnet og så ut som om han koste seg veldig. Gras og skog går og bra, og han nøt å være på hytta her om dagen.  Han har lært seg og gå trapper, og å hoppe opp i sofaen. Blir spennende å se han til vinteren.  

Så her en ettermiddag tok Charlie Chihuahua og jeg og gikk en 10 km tur.  Vi gikk stort sett på grusveier og gode stier, mens sola gikk ned i vest. Siden Gamle Hund bare klarer slike turer på de beste dagene, var det godt å ha med en hund som orket å traske litt. 

2 kommentarer
  1. Flott at dere har vent Charlie til å være en ‘ordentlig’ hund, for det er nettopp det han er! Det er faktisk kun i størrelse denne hunden er liten. Ellers er den både like intelligent, like tøff & like leken som en hvilken som helst annen hund <3

  2. Gry Henriksen: Charlie Chihuahua har blittomplassert to ganger i sitt nå 5 årige liv. Hos sin første eier var han nok mer et leketøy og en “veskehund” Hos eier nummer 2 var han nok mer hund, men en urban hund.
   Så kom han til oss, som alltid har hatt hund, store hunder, aktive hunder Så her er det turer på stier hvor grener lager hindre og gresssletter hvor graset er høyere enn han, og han elsker det. Bruker hjernen til å finne ut hvordan løser jeg dette problemet.
   Samtidig er han en ordentlig kosegutt som elsker å liggepå fanget og bli kost med – ekstra kos etter en lang tur.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg