I dag har jeg laget snøballer med mandelfyll. Denne gangen er ikke årsaken til at julebaksten har blitt tatt med utendørs at den er mislykket og skal bli fuhlemat, men rett og slett st jeg ville ha optimale foto-forhold. Så fornøyd var jeg med resultatet. Både det visuelle og når det kommer til smak. De formelig smelter på tungen!
Lette å lage er de og. Du varmer opp 1 dl fløte og lar det koke noen minutter. Så tar du i 200g hvit sjokolade brukket i biter og 100g mandelsmør. Bland det sammen til en deig, og sett den i fryseren 30 minutter. Min deig sto der en time. Da var den litt hard, men ble raskt fin å arbeide med. Trill så små kuler på 1,5 cm i diameter og rull kulene i melis.
Jeg oppbevarer våre i fryseren. Jeg tror de holder seg best der. Redd de fort kan bli vel myke. Tipper de tiner raskt når man tar de opp.
Disse er vel og lett å lage lavkarbo hvis det skulle være et mål.
Disse så gode ut 🙂 Virket ganske lett å lage også, kanskje jeg skal prøve 😀
De var superenkle (selv jeg klarte det) og de formelig smelter på tunga .
Ser godt ut og høres godt ut. Flinke dere.
Takk!
Nam nam 🙂
De er gode,
Flott bilde og farlig gode kuler!
Takk, ja de er gode.