Hva skal vi ha til middag ?

I dag morges i det sola var i ferd med å bryte gjennom skylaget satt jeg og funderte over et av livets mange store spørsmål. Hva skal vi ha til middag i dag. Det er min tur til å både bestemme og lage middag. Hele meg følte for å gjøre det enkelt. Det er sjelden jeg strutter av energi og tiltakslyst så tidlig på morgenen.  Valget sto i mitt hode mellom Grandiosa eller Peppes Take Away.  Helte mest mot Peppes.

Gamle Gubben Grå vartet opp med helstekt oksefilet i går. Det var nydelig! Mandag lagde han hjemmelaget laksegrateng. Det var så mye at han varmet opp restene til middag på tirsdag.
Etter tre dager hvor Gamle Gubben Grå har stått på kjøkkenet og servert god og næringsrik mat fra bunnen av er det min tur til å imponere i dag. Jeg vurderer Grandis eller Peppes. Der har vi oss to i et nøtteskall.

Så åpner jeg Dagens Bunnblogger. Det er Matvalører.  Der serveres det Kylling-snitzel i grønt med salviesmør. og plutselig vet jeg hva jeg skal lage til middag.  Og det blir ikke pizza!

Å banke en kyllingfilet flat klarer jeg.  Kan få ut litt innestengt aggresjon der.
Salte og pepre og vende i hjemmelaget griljermel. Knuste opp noen havrekjeks til mel i blenderen i går. (Må jo lage min egen vri på retten og bruke det jeg har.)
Da kan jeg servere Tomater som jeg bakte her om dagen og la på olje ved siden av.
Jeg har ikke salvie i urtehagen, så jeg bytter ut salviesmøret med litt annet kryddersmør. Basilikumsmør, kanskje? Får se hva det er mest av i urtehagen.
Jeg vet ikke hva borlottibønner er, så jeg går for sukkererter. Skulle gjerne sagt fra egen kjøkkenhage, men det har jeg ikke i år.
Men salat har vi i kjøkkenhagen, så da pynter jeg det med litt salatblader fra egen hage.
Tror også jeg vil ha litt ris ved siden av.

Se der! Takket være Dagens Bunnblogger blir det ordentlig middag i dag og. Så håper jeg Gamle Gubben Grå lager dessert Jeg har lagt en oppskrift på Parfait med hvit sjokolade strategisk på kjøkkenbenken. Det er lov å håpe….

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg