Kjerringa har blitt ny

Som jeg skrev i innlegget Jeg har en plan! har jeg planer om fornying og oppussing av bloggen.  Og som dere vet er det sjelden langt fra tanke til handling hos denne kjerringa.
Som den observante leser sikkert har fått med meg har jeg skiftet toppbilde. Jeg har og lagt til et slagord.
Jeg regner med at med et helt ytt bloggdesign så vil nok leserne strømme til.

Jeg mener for lenge siden sa jeg jo at jeg skulle entre bloggtoppen, bli toppblogger. Vel, nå er jeg en av ti toppbloggere (eller av 15 da, ok) Første delmål nådd.

Andre delmål var at jeg som følge av toppbloggerstatusen skulle tjene hauger av gryn og altså bli rik!
Vel, siste avregning viste at i april tjente jeg i overkant av 700 kroner på denne bloggen, ikke en månedslønn jeg vil si at gjør meg rik på gods og gull. Det er liksom ikke en haug av gryn, selv om det er mer enn jeg drømte om da jeg egentlig halvt på spøk kom med dette hårete målet.

Jeg klager ikke. Ved å sette bloggpengene på egen konto og kun bruke de på helt konkrete ting har jeg et bevisst forhold til hva jeg har fått til.
Både tretopphytte-turen og terrasserekkverket har jeg betalt med bloggpenger.
Det er jeg litt stolt av.

Vel. Nytt design.
Første delmål nådd.  Jeg har etablert meg blant topp15.
Nå kommer fortsettelsen.  For å bli rik (eller den haugen med gryn da) må jeg nok få meg noen sponsorer.  Kan ikke basere meg kun på klikk.
Største hinder for meg for å få sponsoravtaler er å tørre å spørre.
Samtidig forstår jeg at det kanskje er litt optimistisk å sitte passiv å vente på at sponsorene skal strømme til meg.
Vel, nå må jeg jobbe med å komme meg over den terskelen – jeg har en plan.

Så følg med på denne bloggen. Her kan alt skje!

 

 

15 kommentarer
  1. Personlig har jeg aldri skjønt konseptet med å tjene penger på en offentlig dagbok da 😅 Joda leser jo enkelte blogger av og til, som tidsfordriv mellom gjøremål, og alt regnes jo i kroner nå for tida – også ukjentes gjøren og laden, og bordet fanger – man gir klikk og leser om stort sett svada. Begynte for et ukjent antall år siden å lese et par hobbyblogger, for da var det der man fikk input, gode råd og hadde en felles plattform, før facebook florerte med slike grupper, som i dag. Blogg i dag er et utrolig rart konsept – det var langt mer rettet mot spesifikke tema før – men ja – det finnes lesere enda fordi vi alle blir mere og mere sosialpornografiske – synd, men sant. Blogg er jo absolutt nedadgående fordi de fleste ikke har tid eller gidder å lese om andre ukjentes hverdag. Din, og et par, tre andre blogger leser jeg nå og da, fordi det ‘er litt kjøtt på bena’, noe man kan reflektere over, mange andre er totalt innholdsløse i tillegg til dårlig språk og formuleringer, og ikke minst gjentakelser i det uendelige.

   1. Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å skrive.
    Da jeg kom over på denne platformen omtrent samtidig som jeg møtte veggen var det på klare å krote ned et innlegg om dagen liksom et mål. Struktur på hverdagen.

    Da begynte jeg å sette meg inn I konseptet, lese blogger jeg ellers ikke leste osv. Jeg klarte ikke å fatte at disse “toppbloggerne ” som skrev om dager fulle av shopping og festing kunne tjener summer jeg bare kunne drømme om som ansatt i helsevesenet.
    Hva var så interessant med dagboknotatene til disse unge kvinnene som gjorde at de kunne tjene haugevis av gryn på å fortelle om livet sitt?
    Så sa jeg da humoristisk at jeg også ville bli toppblogger og tjene gryn. Jeg trodde aldri at jeg skulle ha 1000 daglige sidevisninger og faktisk få en avtale med Egmont. Selv om jeg ikke blir rik akkurat.

  2. Fint nytt bilde.🤗👍🏻
   Fornying trengs i blant og på våren er det jo vårrengjøring som skal gjøres både hist og her, så da må jo bloggen også fikses litt på.😊
   Lykke til i jakten på sponsorer!😊

    1. Ja, visst! Ja, visst!
     De store vaskefirmaene burde jo gå inn og være sponsor.
     Her er det bare å være frampå og spørre.

  3. Stinn av gryn blir man nok ikke, men du har jo da virkelig kunnet spare til noe og få det gjennomført! Moro! Headinga di er flott – og så får vi håpe det kan dukke opp sponsorer etterhvert! 🙂

  4. Du er på god vei nå 🙂 Det bildet ditt er helt fantastisk! Her spares også bloggpengene på egen konto, er ikkje snakk om å la de skli inn i budsjettet. I fjor ble det ny pc, endelig en svart oppvaskmaskin, litt oppgradering i stua i form av plantevegg, ellers går det til hobbystash + det er kjekt å ha noen kroner på si når eg fyrer opp litt give aways inni mellom 🙂 Så ja, en del av mine klikkroner går rett tilbake til følgerene 🙂

   Er ikkje farlig å spørre etter sponsor, det verste som kan skje er at du får nei! Se å få fart på noen mail nå, dette går veien 🙂

   Vibbedille 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg