Ordentlig middag.

Det har vært litt mange enkle middager her I Drømmehuset de siste par ukene. Suppe fra pose og pastaformer du bare setter i ovnen.  Greit nok, men litt kjedelig i lengden.

I går ble det derfor middag laget fra bunnen av, og kokken det var meg.

Valget falt på en oppskrift som sto bak på Dagbladet en gang i høst “Chiliconsalmon” altså chiliconcarne, men med laks i stedet for kjøtt.  Det ble i grunn veldig godt, selv om det var jeg som lekte kokk.

Man skulle varme litt olje i ei gryte. Jeg tok chilioje som vi fikk i adventskalendereren vi fikk av Datteren. Det skulle jo være Chiliconsalmon, ikke sant?

I oljen surret jeg løk og hvitløk og etterhvert chili.

Så tok jeg i spisskummen og salt og lot det surre litt før jeg tok i tomatpuré.

Etter å ha rørt det litt sammen tilsatte jeg en boks hermetiske tomater, en boks hvite bønner og en boks røde bønner pluss en terning med grønnsaksbuljong og litt vann.

Videre havnet en rød og en grønn paprika i gryta, lot det koke noen minutter før jeg tok i laksen som var skåret i biter. Fisken fikk putre med i fem minutter og det hele ble servert med tortillachips og rømme.

Godt med litt godt krydra mat i januar, og ikke tok det særlig lang tid å få middagen ferdig heller.

 

6 kommentarer

Siste innlegg