Jeg – en trimmer

For tredje dag på rad har jeg vært ute og gått tur. I dag i lag med ei fra tjukkasgjengen. Vi gikk samme runden som jeg og hunden hadde på mandag. Men denne dama tok ikke så mange snuse og tissepauser som hunden min, så turen ble unnagjort 20 minutter raskere enn sist.  Tempoet var med andre ord litt raskere – men jeg ble ikke andpusten og klarte godt å snakke mens jeg gikk.

For meg er ikke det en selvfølge. Jeg er i ellendig form. Har i grunn alltid vært det pga en medfødt hjertelidelse, og ingrodd latskap,

Har aldri trent i hele mitt liv. Hater alt som kan smake av organisert trimming og hater at folk ser meg utslitt og pesete. Rart at jeg skulle falle så for dette trimopplegget til Tjukkasgjengen, men jeg virkelig liker konseptet. Ser at det har tatt av litt her i byen og nå. I morgen er det to klokkeslett det er folk ute å går på.  SÅ BRA!!!

Fra å ha 7 medlemmer på lørdag er det nå 51 – og selv om jeg ser at noen av de innmeldte er sprekere enn meg, så skal jeg fortsette å være med for dette er lystbetont trening.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg