Hissa på meg flertallskammeratene – igjenn

En liten kommentar til en flertallsbeslutning som jeg er uenig i. En spissformulering som viser hva jeg syns er dumt i vedtaket og kommentarfeltet på Origo flommer over av sympati fra hvermansen og sinte, ja nesten hatske milelange kommentarer fra flertallskammeratene. (Possisjonspartiene i kommunen) Både ordfører og andre belærer meg og kommenterer  med navns nevnelse.

Jeg blir nesten rørt. Tenk at disse viktige personene er engstelige for meg og mine meninger. Jeg sitter ikke i kommunestyret, er kun 2.vara i ei liste som kun har tre representanter.  Jeg skjønner det ikke. I daag ble jeg beskyldt for å drive valgkamp. Valgkamp? Det er 3 og et halvt år til neste kommunevalg. Jeg er en partiløs representant på ei liste som ikke stiller ved stortingsvalg. Det er kanskje i tidligste laget med valgkamp.

Er de engstelige for at jeg skal avsløre hvor mange håpløse diskusjoner som dukker opp under eventuelt på de politiske møtene jeg er i.? (Sitter i en hovedkomite) Jeg er skremt over nivået på mye… Men det er vi som velger politikerne. Flertallet vil ha dem. De ville ikke ha meg. Jeg var nummer to på lista vår, men havnet på en fjerde plass. Velgerne har talt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg